Profielfoto van
Instructeur

Manon

Het geven van yoga lessen workshops en trainingen. Ik begeleid de jeugd en volwassenen tijdens hun processen en de zoektocht naar zichzelf. Met name bij hooggevoeligheid, overprikkelingen, angsten, verslavingen en ADHD zet ik mijn ervaringsdeskundigheid in. Doordat ik zelf alles eerst hebt doorleeft, kan ik dicht bij je staan. Tevens heb ik een boek geschreven namelijk: Eerste Hulp Bij Overprikkelingen".

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Manon

Mijn naam is Manon Lemkes en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaresse van Yin Yoga Sound, meer dan alleen yoga. Ik liep enorm vast tijdens mijn jongere jaren in mijn hooggevoeligheid. Daarnaast de ansgtstoornis in combinatie met ADHD zorgde ervoor dat ik volledig mezelf kwijtraakte.

Als wetenschappelijk onderzoeker was ik werkzaam in het laboratorium. Ik was ik niet gelukkig met wie ik was en ging op zoek naar mezelf. Samen met mijn partner Eelco volgden we 15 jaar lang een bijzondere leraar, Tobias, die ons heeft laten kennismaken met onszelf via energie, meditatie en bijzondere technieken. Ik ontmoette mijn passie yoga en Eelco via de muziek. Zo is Yin Yoga Sound ontstaan.

Op mijn pad kreeg ik mensen die tegen dezelfde dingen aanliepen als ik deed. Hierdoor kon ik mijn ervaring inzetten en dichtbij de mens blijven.

Ik heb een aantal trainingen ontwikkeld waaronder "zacht met angst"  En heb ik afgelopen jaar mijn boek en de 55 inspiratiekaarten die daarbij horen, mogen uitgeven.

Samen met Pieter van Knippenberg van 202Publishers haar eerste boek uit, getiteld: Eerste hulp bij overprikkelingen (EHBO). Het boek omschrijft de effecten van de buitenwereld op onze binnenwereld. Op het moment dat je de prikkels van de buitenwereld niet verwerkt krijgt, spreek je van een overprikkeling. In combinatie met hooggevoeligheid (HSP), kan je veel onrust en veel gedachten gaan ervaren Een burn-out kan op de loer liggen.

Dit boek helpt om inzichtelijk te krijgen hoe je het beste kan herkennen wat wel of niet van jou is. Hoe zorg je ervoor dat je niet overloopt of kopje ondergaat in wat je allemaal krijgt te voelen?Met behulp van 55 inspiratie kaarten die bestaan uit 25 yin yoga houdingen, 10 meditaties, 10 verzachtende technieken en 10 inspiratie teksten word je bewust van de processen die in jou aanwezig zijn. Door daar bewust van te worden komt daar vanzelf een verzachting in en leer je zelfvertrouwen en rust toe te kunnen laten in jouw leven.

Ten slotte geeft Manon door het boek heen voorbeelden aan die nog meer verduidelijking sturen. En geeft ze via haar eigen autobiografie voorbeelden uit haar leven die jouw een bepaalde herkenning en hoop kunnen geven.

 

meer informatie: http://www.yinyogasound.nl

 

 

Cursussen

  • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

    89,95
    0
    14

    Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.