Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

Manon · 18 Januari 2024
Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.
  • Alle niveaus
  • 27 Lessen
  • 6u 2min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Je basis terugvinden met yoga en meditatie
  • Spirituele ademhaling onder de knie krijgen
  • In contact komen met jouw angstpatroon
  • Observeren en mediteren inzetten om angst te verminderen

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Zacht met angst – Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

Heb je soms het gevoel dat angst je leven beheerst en je weerhoudt van echt genieten? Dan nodig ik je uit voor deze online cursus, gericht op het begrijpen, accepteren en transformeren van angst.

De kern van angst begrijpen

Angst is complex en diepgeworteld. In “Zacht met Angst” beginnen we bij het begin: wat is angst en hoe manifesteert het zich in ons leven? Ik onthul hoe angst niet alleen je geest kan domineren maar ook je lichaam kan beïnvloeden. Door bewustwording en inzicht te creëren, zet je de eerste stap naar bevrijding.

Doorbreek de ketens van angst

Wat lost deze cursus op? Eenvoudig gezegd, het helpt je de ketens van angst te doorbreken. Met mij als gids leer je technieken om angst te observeren zonder erdoor overweldigd te worden. Je ontdekt hoe je angst kunt omarmen als een deel van jezelf en hoe je er zacht en begripvol mee om kunt gaan.

Wat ga je leren?

Van de basistheorieën van angst tot geavanceerde zelfobservatie en meditatietechnieken, biedt deze cursus en breed spectrum aan inzichten en vaardigheden. Je leert niet alleen om met angst om te gaan, maar ook hoe je de kwaliteit van je dagelijkse leven aanzienlijk kunt verbeteren. Let op! Deze cursus is geen snelle oplossing. Het is een diepgaand proces van persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking.

Een cursus voor de dapperen

Deze cursus is voor iedereen die klaar is om de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Of je nu worstelt met kleine dagelijkse angsten of grotere, levensbepalende angsten, “Zacht met Angst” biedt waardevolle inzichten en technieken.

Ga op een persoonlijke ontdekkingsreis

Deze cursus is een persoonlijke ontdekkingsreis geleid door mij, Manon, die mijn eigen strijd tegen angst en burn-out heeft overwonnen. Mijn aanpak combineert wetenschappelijke inzichten met spirituele wijsheid, en biedt een holistische benadering om angst te begrijpen en te verzachten.

De structuur van de cursus

De cursus is zorgvuldig opgebouwd rond zeven ‘sleutels’, elk met een reeks lessen die zich richten op verschillende aspecten van angst en persoonlijke groei. Van “Terug naar de basis” tot “Integreren in het dagelijks leven”, elke sleutel opent nieuwe deuren naar zelfbewustzijn en innerlijke rust.

Over jouw instructeur: Manon Lemkes

Met mijn unieke achtergrond, die de wetenschap en spiritualiteit overbrugt, bied ik een perspectief dat zowel diepgaand als toegankelijk is. Mijn ervaringen, van werken in laboratorium tot het volgen van een spiritueel pad, hebben mij geholpen een cursus te creëren die niet alleen leert, maar ook inspireert en transformeert.

Ben je klaar om de reis naar een angstvrij leven te beginnen? Dit is het moment om je angsten te verzachten en te genieten van het leven dat voor je ligt. Schrijf je nu in en ontdek de sleutels tot innerlijke rust en persoonlijke kracht!

Over de instructeur

Manon

1 Cursus

Mijn naam is Manon Lemkes en ik ben al meer dan 10 jaar eigenaresse van Yin Yoga Sound, meer dan alleen yoga. Ik liep enorm vast tijdens mijn jongere jaren in mijn hooggevoeligheid. Daarnaast de ansgtstoornis in combinatie met ADHD zorgde ervoor dat ik volledig mezelf kwijtraakte.

Als wetenschappelijk onderzoeker was ik werkzaam in het laboratorium. Ik was ik niet gelukkig met wie ik was en ging op zoek naar mezelf. Samen met mijn partner Eelco volgden we 15 jaar lang een bijzondere leraar, Tobias, die ons heeft laten kennismaken met onszelf via energie, meditatie en bijzondere technieken. Ik ontmoette mijn passie yoga en Eelco via de muziek. Zo is Yin Yoga Sound ontstaan.

Op mijn pad kreeg ik mensen die tegen dezelfde dingen aanliepen als ik deed. Hierdoor kon ik mijn ervaring inzetten en dichtbij de mens blijven.

Ik heb een aantal trainingen ontwikkeld waaronder "zacht met angst"  En heb ik afgelopen jaar mijn boek en de 55 inspiratiekaarten die daarbij horen, mogen uitgeven.

Samen met Pieter van Knippenberg van 202Publishers haar eerste boek uit, getiteld: Eerste hulp bij overprikkelingen (EHBO). Het boek omschrijft de effecten van de buitenwereld op onze binnenwereld. Op het moment dat je de prikkels van de buitenwereld niet verwerkt krijgt, spreek je van een overprikkeling. In combinatie met hooggevoeligheid (HSP), kan je veel onrust en veel gedachten gaan ervaren Een burn-out kan op de loer liggen.

Dit boek helpt om inzichtelijk te krijgen hoe je het beste kan herkennen wat wel of niet van jou is. Hoe zorg je ervoor dat je niet overloopt of kopje ondergaat in wat je allemaal krijgt te voelen?Met behulp van 55 inspiratie kaarten die bestaan uit 25 yin yoga houdingen, 10 meditaties, 10 verzachtende technieken en 10 inspiratie teksten word je bewust van de processen die in jou aanwezig zijn. Door daar bewust van te worden komt daar vanzelf een verzachting in en leer je zelfvertrouwen en rust toe te kunnen laten in jouw leven.

Ten slotte geeft Manon door het boek heen voorbeelden aan die nog meer verduidelijking sturen. En geeft ze via haar eigen autobiografie voorbeelden uit haar leven die jouw een bepaalde herkenning en hoop kunnen geven.

 

meer informatie: http://www.yinyogasound.nl

 

 

89,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 11 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.