Profielfoto van
Instructeur

Paula

stoelyoga

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Paula

Paula is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven. In deze online training heeft zij haar kennis – die ze heeft opgedaan in de afgelopen vijftien jaar – over yoga, ademhaling, ontspanning, massage bij jezelf, meditatie en meer verwerkt in een 10-weeks programma. In het e-book dat je krijgt geeft zij uitleg over de verschillende onderwerpen voor verdieping en inspiratie. Ook vind je in het boek 100 yogahoudingen die eenvoudig te leren zijn om thuis of op je werk uit te voeren. Speciaal voor jou heeft zij een zittende en liggende geleide meditatie ingesproken voor een waardevol ontspanmoment. De negen videoyogalessen zullen je motiveren en stimuleren zodat je snel de voordelen van yoga ervaart. De lessen zijn gevarieerd, gemakkelijk te volgen, effectief en vooral heerlijk om te doen!

Paula geeft les over deze onderwerpen

Gezondheid Gratis Cursussen Lichaam Senioren Stoelyoga Yoga

Cursussen

 • Yoga met Mudra’s

  20
  2
  39

  In deze cursus gaan we de kracht van mudra's (handgebaren) ontdekken. Ze kunnen je namelijk helpen om mentale en fysieke klachten te verlichten, of helpen om je innerlijke wijsheid en groei te stimuleren.

 • Online Stoelyoga Les

  69
  5
  61

  Ontdek blessurevrije Stoelyoga voor rust tijdens werk of thuis. Leer 100 houdingen en series uit 'Stoelyoga voor iedereen!' en beoefen het zelf met deze praktische online cursus.

 • Cursus Stoelyoga – Blijf Fysiek en Mentaal Fit

  165
  40
  137

  Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze cursus stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

 • Gratis Cursus Starten met Stoelyoga

  Gratis
  13
  146

  Nederlanders zijn Europees kampioen zitten. 25% van de mensen zit acht en een half uur per dag op een stoel of bank! Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van hun schouders, nek en rug. Herken jij dit? Volg dan deze eerste stoelyoga les!

Blogs

Lees waarom je 15 minuten stoelyoga op het werk nodig hebt

Waarom 15 minuten per dag stoelyoga doen op werk?

Zit je op het werk weleens compleet onderuitgezakt? Voel je je weleens volledig ingedut en heb je moeite met focussen? Dan is dit hét moment…

21 februari 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.