Cursussen Over Stoelyoga

Ontdek de voordelen van Stoelyoga. Verbeter je flexibiliteit, kracht en balans, verminder stress en focus op het hier en nu. Perfect voor beginners.

 • Stoelyoga Relax & Restore – Pilates & Yoga mix in 3 minuten

  57
  3
  29

  Pijnlijke schouders? Je bovenrug is gemaakt om in alle richtingen te bewegen. Deze zeven korte video's van 3 tot 4 min helpen je de spierspanning verminderen door simpele bewegingen. Krijg meer grip op pijnlijke spieren in je schouders, rug en nek.

 • Online Stoelyoga Les

  69
  5
  63

  Ontdek blessurevrije Stoelyoga voor rust tijdens werk of thuis. Leer 100 houdingen en series uit 'Stoelyoga voor iedereen!' en beoefen het zelf met deze praktische online cursus.

 • Cursus Stoelyoga – Blijf Fysiek en Mentaal Fit

  165
  40
  137

  Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze cursus stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

 • Gratis Cursus Starten met Stoelyoga

  Gratis
  15
  154

  Nederlanders zijn Europees kampioen zitten. 25% van de mensen zit acht en een half uur per dag op een stoel of bank! Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van hun schouders, nek en rug. Herken jij dit? Volg dan deze eerste stoelyoga les!

Stoelyoga cursus - Online leren | Soofos

Wil je graag yoga beoefenen, maar heb je moeite met het uitvoeren van de traditionele houdingen op de mat? Dan is stoelyoga misschien wel iets voor jou! Bij Soofos bieden we een uitgebreide stoelyoga cursus aan, waarbij je online kunt leren op je eigen tempo. In deze tekst vertellen we je meer over de stoelyoga oefeningen, de voordelen van stoelyoga en hoe je als beginner kunt starten.

Stoelyoga oefeningen

Stoelyoga is een vorm van yoga waarbij je de houdingen uitvoert met behulp van een stoel. Dit maakt het toegankelijk voor mensen die moeite hebben met het op de grond zitten of het uitvoeren van staande houdingen. De stoel biedt ondersteuning en stabiliteit, waardoor je op een veilige manier kunt bewegen en stretchen.

In onze stoelyoga cursus leer je verschillende oefeningen die je kunt uitvoeren op een stoel. Denk hierbij aan het strekken van je rug, het versterken van je buikspieren en het ontspannen van je nek en schouders. De oefeningen zijn speciaal ontworpen om je flexibiliteit, kracht en balans te verbeteren, zonder dat je jezelf hoeft te forceren.

Voordelen van stoelyoga

Stoelyoga heeft vele voordelen, zowel fysiek als mentaal. Ten eerste is het een geweldige manier om je lichaam te bewegen en te stretchen, zelfs als je beperkte mobiliteit hebt. Het helpt bij het verbeteren van je bloedsomloop, het versterken van je spieren en het vergroten van je flexibiliteit.

Daarnaast heeft stoelyoga ook een positief effect op je mentale welzijn. Het helpt bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van je concentratie en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust.

Deze instructeurs geven les over Stoelyoga

Blogs over Stoelyoga

Lees waarom je 15 minuten stoelyoga op het werk nodig hebt

Waarom 15 minuten per dag stoelyoga doen op werk?

Zit je op het werk weleens compleet onderuitgezakt? Voel je je weleens volledig ingedut en heb je moeite met focussen? Dan is dit hét moment…

21 februari 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.