Cursussen Over Fibromyalgie

Leer omgaan met fibromyalgie symptomen en behandelingen. Volg nu een cursus op Soofos.

Gerelateerd

Senioren
  • Fibromyalgie te Lijf

    79,95
    2
    32

    In deze cursus leer jij hoe je de klachten die fibromyalgie jou geven, kunt gaan verminderen waardoor jouw leven heilzamer zal worden.

Fibromyalgie begrijpen en behandelen

Heb je last van fibromyalgie symptomen en wil je meer leren over deze aandoening? Bij Soofos bieden we online cursussen aan die je kunnen helpen bij het begrijpen en behandelen van fibromyalgie. Onze vriendelijke en toegankelijke cursussen zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen in het omgaan met deze chronische aandoening.

Behandeling van fibromyalgie

Het is belangrijk om te weten dat er geen genezing is voor fibromyalgie, maar er zijn wel verschillende behandelingen die kunnen helpen bij het verminderen van de symptomen. In onze cursussen leer je over de verschillende behandelmethoden, zoals medicatie, fysiotherapie en alternatieve therapieën. We geven je praktische tips en adviezen om de pijn en vermoeidheid te verminderen, zodat je beter kunt functioneren in het dagelijks leven.

Leven met fibromyalgie

Het leven met fibromyalgie kan soms een uitdaging zijn, maar het is zeker mogelijk om een vol en bevredigend leven te leiden. In onze cursussen leer je hoe je je dagelijkse activiteiten kunt aanpassen aan je energieniveau en hoe je om kunt gaan met stress en emoties. We bieden ook informatie over voeding en beweging, omdat een gezonde levensstijl kan bijdragen aan het verminderen van de symptomen van fibromyalgie.

Als je vermoedt dat je fibromyalgie hebt, is het belangrijk om een juiste diagnose te krijgen. In onze cursussen leer je meer over de oorzaken van fibromyalgie en de verschillende diagnostische methoden die worden gebruikt. We geven je ook tips over hoe je het beste kunt communiceren met je arts en hoe je zelf de regie kunt nemen over je gezondheid.

Wil je meer leren over fibromyalgie en hoe je ermee kunt omgaan? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Fibromyalgie

Blogs over Fibromyalgie

Online cursus fibromyalgie te lijf

Ontmoet onze online instructeurs: Margot van Ramesdonk helpt je bij fibromyalgie

Margot van Ramendonk helpt mensen met pijnklachten door fibromyalgie. In een online cursus, ja! Hoe en waarom, lees je hier.

29 augustus 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.