Profielfoto van
Instructeur

Margot | FeelGood Body & Mind

Gezondheid, Body & Mind

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Margot |

Mijn naam is Margot en al jaren loopt gezondheid als een rode draad door mijn leven. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt die allemaal iets met gezondheid te maken hebben en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk FeelGood Body & Mind en het bedrijf Forever FeelGood.

Wat betreft mijn eigen praktijk ben ik Gewichtsconsulente en Orthomoleculair Voedingsadviseur al gebruik ik deze kennis vooral in combinatie met cursussen op gebied van Body & Mind, masseur, yogadocent, Mind-Walk trainer en verkoopster gezondheidsproducten.

Zo'n 10 jaar geleden opende ik mijn Massagepraktijk aan huis en ik geef nog altijd met veel enthousiasme diverse Massagebehandelingen.

Aangezien ik door werkzaamheden op gezondheidsgebied zoveel kennis heb opgedaan leek het me geweldig om vanuit mijn eigen bedrijf aan huis meer mensen te gaan helpen aan een goede gezondheid. Ik begon met de verkoop van gezondheidsproducten voor in-,en uitwendig gebruik op basis van Aloë Vera en ging yogaopleidingen volgen. Zo ontstond in 2016 mijn bedrijf Forever FeelGood met als zusje FeelGood Yoga & Massage. Onlangs werd daar nog FeelGood Yoga Online aan toegevoegd. Uitbreiding zal steeds meer plaatsvinden vandaar dat ik heb besloten om per 15 januari 2021 verder te gaan onder de naam FeelGood Body & Mind.

Ik ontwikkel mezelf nog altijd door diverse cursussen en opleidingen te volgen en mag mezelf inmiddels trainer Mind-Walk en docent Fit & Gezond Zwanger noemen. Ik geef diverse yogavormen en meditatielessen en leer op dit moment voor coach in combinatie met NLP. In welke vorm ik dit alles in de toekomst ga gieten weet ik nog niet maar wel weet ik dat ik mensen graag help naar een betere gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Cursussen

 • Stress de baas met Mindfulness

  89
  0
  18

  Mindfulness leidt tot herstel bij stress, depressie en burn-out. Ontdek 8 modules die je naar het heden en jezelf brengen. Werkboek en audio-oefeningen bevorderen rust en verminderen klachten.

 • Fibromyalgie te Lijf

  79,95
  2
  32

  In deze cursus leer jij hoe je de klachten die fibromyalgie jou geven, kunt gaan verminderen waardoor jouw leven heilzamer zal worden.

Blogs

Online cursus fibromyalgie te lijf

Ontmoet onze online instructeurs: Margot van Ramesdonk helpt je bij fibromyalgie

Margot van Ramendonk helpt mensen met pijnklachten door fibromyalgie. In een online cursus, ja! Hoe en waarom, lees je hier.

29 augustus 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.