Stress de baas met Mindfulness

Mindfulness leidt tot herstel bij stress, depressie en burn-out. Ontdek 8 modules die je naar het heden en jezelf brengen. Werkboek en audio-oefeningen bevorderen rust en verminderen klachten.
 • Beginner
 • 26 Lessen
 • 6u 10min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Fysieke en mentale klachten van je lichaam herkennen
 • Hoe om te gaan met signalen van je lichaam voordat het klachten worden
 • Klachten door stress, depressie of burnout te verminderen
 • Meer rust in jouw leven gaan ervaren

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen

Mindfulness

In deze tijd waarin veel van iedereen verwacht wordt en we mee moeten bewegen met wat er gaande is, is Mindfulness een geweldig hulpmiddel om stress de baas te worden of te blijven. Mindfulness brengt jou meer in het hier en nu, meer in contact met jouw lichaam en jouw voelen.

 

Wat kun je verwachten?

Door het doen van de diverse oefeningen afgewisseld met fijne luisteropdrachten zul jij meer rust gaan ervaren. Je leert daarmee minder te leven op de automatische piloot en beter te voelen wat jij nodig hebt. De lessen bestaan uit video’s ondersteund door een online werkboek (je kunt kiezen tussen het hele boek of opgesplitst per les) en fijne audio.

 

Voor wie is deze cursus Stress de baas met mindfulness?

Als jij te maken hebt met klachten door stress, depressie of misschien wel een burn-out is deze cursus zeer aan te raden.
Stress, we hebben er allemaal vroeg of laat mee te maken. Maar wat als deze stress chronisch wordt en misschien wel verder gaat naar een depressie of burn-out? Veel lichamelijke en mentale klachten komen voort uit chronische stress. Hoe kom jij uit deze cirkel? Hoe breng jij jezelf weer terug in balans? Kun jij de rust weer vinden?
Mindfulness is daarbij een hele goede stap in de richting. Voor jou heb ik deze cursus gemaakt. Na afloop zul jij beter kunnen luisteren naar de signalen, het gefluister van jouw lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen. Dit zal jou meer levensplezier gaan brengen.

 

Over mij

Mijn naam is Margot en al veel jaren heb ik veel interesse voor gezondheid en hoe deze kan worden verbeterd. Ik heb opleidingen gevolgd op gebied van voeding en ontspanning. Hierdoor kan ik mensen, vanuit diverse invalshoeken, helpen op weg naar een gezonde leefstijl voor een fijner en heilzamer leven. Iedereen wil toch gezond oud worden!

 

Dus ben jij toe aan meer rust en minder stress in jouw leven schrijf je dan vandaag nog in voor deze cursus.

Over de instructeur

Mijn naam is Margot en al jaren loopt gezondheid als een rode draad door mijn leven. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt die allemaal iets met gezondheid te maken hebben en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk FeelGood Body & Mind en het bedrijf Forever FeelGood.

Wat betreft mijn eigen praktijk ben ik Gewichtsconsulente en Orthomoleculair Voedingsadviseur al gebruik ik deze kennis vooral in combinatie met cursussen op gebied van Body & Mind, masseur, yogadocent, Mind-Walk trainer en verkoopster gezondheidsproducten.

Zo'n 10 jaar geleden opende ik mijn Massagepraktijk aan huis en ik geef nog altijd met veel enthousiasme diverse Massagebehandelingen.

Aangezien ik door werkzaamheden op gezondheidsgebied zoveel kennis heb opgedaan leek het me geweldig om vanuit mijn eigen bedrijf aan huis meer mensen te gaan helpen aan een goede gezondheid. Ik begon met de verkoop van gezondheidsproducten voor in-,en uitwendig gebruik op basis van Aloë Vera en ging yogaopleidingen volgen. Zo ontstond in 2016 mijn bedrijf Forever FeelGood met als zusje FeelGood Yoga & Massage. Onlangs werd daar nog FeelGood Yoga Online aan toegevoegd. Uitbreiding zal steeds meer plaatsvinden vandaar dat ik heb besloten om per 15 januari 2021 verder te gaan onder de naam FeelGood Body & Mind.

Ik ontwikkel mezelf nog altijd door diverse cursussen en opleidingen te volgen en mag mezelf inmiddels trainer Mind-Walk en docent Fit & Gezond Zwanger noemen. Ik geef diverse yogavormen en meditatielessen en leer op dit moment voor coach in combinatie met NLP. In welke vorm ik dit alles in de toekomst ga gieten weet ik nog niet maar wel weet ik dat ik mensen graag help naar een betere gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

89Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 17 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.