Maak kennis met de gratis cursus stoelyoga

Teveel zitten is voor niemand goed. Misschien ervaar jij dat ook wel, last van jouw rug, nek en schouders? Door voldoende te bewegen en een aantal simpele oefeningen te doen kun je deze last verminderen. In deze gratis cursus maak jij kennis met stoelyoga. Zo kan je snel starten, zonder ergens aan vast te zitten.

Deze online cursus is voor iedereen geschikt. Maak kennis met deze gratis les, en probeer het uit. Je zit nergens aan vast en kunt de oefeningen direct gebruiken. In deze gratis cursus krijg je les van Paulo Jap Tjong van Stoelyoga Nederland. Ondertussen biedt deze organisatie al meerdere jaren cursussen aan die geschikt zijn voor iedereen. Dus jong en oud kunnen allemaal genieten van de kracht van stoelyoga. Geen excuses dus om er niet mee aan de slag te gaan. Begin vandaag nog met leren! Stoelyoga niks voor jou? Bekijk dan eens een andere yogacursus!

 

Wil je echt aan de slag met stoelyoga?

Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze gratis cursus stoelyoga echt iets voor jou om te ontdekken! Je kunt het altijd en overal doen. Als compleet ontspan- en beweegprogramma of als een waardevol pauzemoment op de dag. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft je energie, helpt je ontspannen en boost jouw concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en blijft je geest rustig. Deze beginnerscursus stoelyoga is nog maar het begin. De volledige cursus bestaat namelijk uit een programma van tien weken, waarin je aan de hand van video’s, oefeningen en extra uitleg via e-books stoelyoga gaat ontdekken. Daarnaast bevat de cursus twee geleide meditaties en een e-book met 100 posities die je kunt doen tijdens het beoefenen van de yoga. Benieuwd? Bekijk dan de promotievideo hieronder.

 

Bekijk de volledige cursus Stoelyoga →

Over de Instructeur

Profielfoto

Paula Jap Tjong

Paula is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven. In deze online training heeft zij haar kennis – die ze heeft opgedaan in de afgelopen vijftien jaar – over yoga, ademhaling, ontspanning, massage bij jezelf, meditatie en meer verwerkt in een 10-weeks programma. In het e-book dat je krijgt geeft zij uitleg over de verschillende onderwerpen voor verdieping en inspiratie. Ook vind je in het boek 100 yogahoudingen die eenvoudig te leren zijn om thuis of op je werk uit te voeren. Speciaal voor jou heeft zij een zittende en liggende geleide meditatie ingesproken voor een waardevol ontspanmoment. De negen videoyogalessen zullen je motiveren en stimuleren zodat je snel de voordelen van yoga ervaart. De lessen zijn gevarieerd, gemakkelijk te volgen, effectief en vooral heerlijk om te doen!

Bekijk meer cursussen van Paula Jap Tjong →

Cursusoverzicht

Maak kennis met stoelyoga
Starten met StoelyogaPROEFLES 00:28:00

Reviews

4.8

4.8
10 beoordelingen
 • 5 Sterren8
 • 4 Sterren2
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Relax

  5

  Laagdrempelig en goed om fit te blijven op een ontspannen manier

 2. Stoelyoga

  5

  Leuke rustige cursus om tussen door even te ontspannen.

 3. Goede cursus

  4

  Leuke cursus om kennis te maken met nieuwe yogaoefeningen

 4. Kort maar krachtig

  5

  Mooi beginsessie

 5. toch intensief

  4

  leuk gedaan, nog nooit eerder gedaan maar ik voel het wel, het rekken en zo. Dat deed deugd, TOP.

 6. Stoelyoga

  5

  Heel fijn om zo de dag te beginnen.
  Fije dag.

 7. Super handig

  5

  Zeer dankbaar voor de inspiratie. Heel erg bedankt, hier kan ik zeker wat mee!

 8. geweldig

  5

  Mooi ingesproken, fijne oefeningen. Dit zou iedereen met een zittend beroep gedurende de dag moeten doen. Dankjewel

 9. Kennismaking met stoelyoga

  5

  Fijne les. Heel goed uitgelegd en prima te volgen!

 10. Kennismaken met Stoelyoga

  5

  Deze cursus heb ik gevolgd op mijn laptop. Ik vond het echt heel erg leuk, en best nog wel inspannend! Het was een mooie introductie, decor zag er leuk uit en de uitleg was heel duidelijk, goed uitgelegd en mooi gefilmd.

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.