Gratis Cursus Starten met Stoelyoga

Paula · 18 Januari 2024
Nederlanders zijn Europees kampioen zitten. 25% van de mensen zit acht en een half uur per dag op een stoel of bank! Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van hun schouders, nek en rug. Herken jij dit? Volg dan deze eerste stoelyoga les!
 • Beginner
 • 2 Lessen
 • 29min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Voorkom rugpijn door teveel zitten
 • Stimuleer je bloedcirculatie, krijg meer energie, ontspan en boost je concentratie met stoelyoga
 • Houd je lichaam vitaal en je geest rustig
 • Minder last van je rug, nek en schouders met stoelyoga

Maak kennis met de gratis cursus stoelyoga

Teveel zitten is voor niemand goed. Misschien ervaar jij dat ook wel, last van jouw rug, nek en schouders? Door voldoende te bewegen en een aantal simpele oefeningen te doen kun je deze last verminderen. In deze gratis cursus maak jij kennis met stoelyoga. Zo kan je snel starten, zonder ergens aan vast te zitten.

Deze online cursus is voor iedereen geschikt. Maak kennis met deze gratis les, en probeer het uit. Je zit nergens aan vast en kunt de oefeningen direct gebruiken. In deze gratis cursus krijg je les van Paulo Jap Tjong van Stoelyoga Nederland. Ondertussen biedt deze organisatie al meerdere jaren cursussen aan die geschikt zijn voor iedereen. Dus jong en oud kunnen allemaal genieten van de kracht van stoelyoga. Geen excuses dus om er niet mee aan de slag te gaan. Begin vandaag nog met leren!

Wil je echt aan de slag met stoelyoga?

Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze gratis cursus stoelyoga echt iets voor jou om te ontdekken! Je kunt het altijd en overal doen. Als compleet ontspan- en beweegprogramma of als een waardevol pauzemoment op de dag. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft je energie, helpt je ontspannen en boost jouw concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en blijft je geest rustig. Deze beginnerscursus stoelyoga is nog maar het begin. De volledige cursus bestaat namelijk uit een programma van tien weken, waarin je aan de hand van video’s, oefeningen en extra uitleg via e-books stoelyoga gaat ontdekken. Daarnaast bevat de cursus twee geleide meditaties en een e-book met 100 posities die je kunt doen tijdens het beoefenen van de yoga.

Over de instructeur

Paula

4 Cursussen

Paula is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven. In deze online training heeft zij haar kennis – die ze heeft opgedaan in de afgelopen vijftien jaar – over yoga, ademhaling, ontspanning, massage bij jezelf, meditatie en meer verwerkt in een 10-weeks programma. In het e-book dat je krijgt geeft zij uitleg over de verschillende onderwerpen voor verdieping en inspiratie. Ook vind je in het boek 100 yogahoudingen die eenvoudig te leren zijn om thuis of op je werk uit te voeren. Speciaal voor jou heeft zij een zittende en liggende geleide meditatie ingesproken voor een waardevol ontspanmoment. De negen videoyogalessen zullen je motiveren en stimuleren zodat je snel de voordelen van yoga ervaart. De lessen zijn gevarieerd, gemakkelijk te volgen, effectief en vooral heerlijk om te doen!

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

16 Beoordelingen

 • 5
  13
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Handig, dit ga ik voor mijzelf gebruiken! Tnx

 2. Fijne rustige oefeningen, de muziek maakt het extra ontspannend zo ook de stem van docente. Hartelijk dank!

 3. Ik heb zeker geleerd wat ik wilde leren. Ik voel me energieker en ga het zeker aanpassen in mijn dagelijks routine. De instructeur was heel duidelijk. Goed begin van de dag.

 4. Ik heb een aantal yoga oefeningen geleerd.En ik vond het een goede cursus.

 5. Ik vond het een hele fijne sessie. Dankjewel 🙏

 6. Laagdrempelig en goed om fit te blijven op een ontspannen manier

 7. Leuke rustige cursus om tussen door even te ontspannen.

 8. Leuke cursus om kennis te maken met nieuwe yogaoefeningen

 9. leuk gedaan, nog nooit eerder gedaan maar ik voel het wel, het rekken en zo. Dat deed deugd, TOP.

 10. Heel fijn om zo de dag te beginnen.
  Fije dag.

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 154 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.