Yoga met Mudra’s

Paula · 30 Augustus 2022
In deze cursus gaan we de kracht van mudra's (handgebaren) ontdekken. Ze kunnen je namelijk helpen om mentale en fysieke klachten te verlichten, of helpen om je innerlijke wijsheid en groei te stimuleren.
 • Beginner
 • 6 Lessen
 • 3u 24min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Ontdek de kracht van mudra's en stimuleer je innerlijke wijsheid en groei
 • Laat mudra's je helpen om fysieke en mentale klachten te verlichten
 • Leer hoe je mudra's kunt integreren in de stoelyoga houdingen en meditaties
 • Leer de betekenis en effecten van de verschillende mudra's

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/3 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Wat ga je leren in deze cursus Yoga met Mudra’s?

In deze cursus ga je leren de mudra’s (handgebaren) te integreren in de Stoelyoga houdingen en meditaties. De handgebaren kunnen je helpen bij het verlichten van fysieke en mentale problemen, en stimuleren innerlijke wijsheid en groei.

Hoe ziet de cursus eruit?

We beginnen met theorie over de verschillende mudra’s en waarvoor je ze kunt gebruiken. Daarna volgen er drie yogalessen waarin we een aantal mudra’s gaan toepassen in de houdingen en meditaties.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die fysieke en mentale klachten wil verlichten, of innerlijke wijsheid en groei wil stimuleren. Je hebt geen ervaring met yoga nodig.

Maar, ook voor yogaleraren, beweegagogen of sportdocenten die inspiratie zoeken voor hun lessen, kan deze cursus interessant zijn!

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Over mudra’s zijn veel boeken geschreven. Wat ik miste in de boeken die ik gelezen heb, is de toepassing ervan tijdens het doen van de yogahoudingen. Als je een mudra integreert in een houding zorgt hij namelijk voor extra focus en concentratie. Dat is nu net wat we in deze cursus gaan doen.

Dus.. wil jij leren hoe de mudra’s jouw spirituele groei en fysieke gezondheid kunnen bevorderen? Begin dan vandaag met deze cursus!

Over de instructeur

Paula

4 Cursussen

Paula is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven. In deze online training heeft zij haar kennis – die ze heeft opgedaan in de afgelopen vijftien jaar – over yoga, ademhaling, ontspanning, massage bij jezelf, meditatie en meer verwerkt in een 10-weeks programma. In het e-book dat je krijgt geeft zij uitleg over de verschillende onderwerpen voor verdieping en inspiratie. Ook vind je in het boek 100 yogahoudingen die eenvoudig te leren zijn om thuis of op je werk uit te voeren. Speciaal voor jou heeft zij een zittende en liggende geleide meditatie ingesproken voor een waardevol ontspanmoment. De negen videoyogalessen zullen je motiveren en stimuleren zodat je snel de voordelen van yoga ervaart. De lessen zijn gevarieerd, gemakkelijk te volgen, effectief en vooral heerlijk om te doen!

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
  1. Wat mooi te lezen Franklin! Dank voor je bericht.

20Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 37 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.