Leer alles over Affinity Photo met onze online cursussen

Leer Affinity Photo gebruiken voor foto bewerking met een Affinity Photo cursus op Soofos. Gratis met Soofos Plus abonnement. Start vandaag nog!

Affinity Photo cursussen - Online leren

Wil je graag leren hoe je foto’s kunt bewerken met Affinity Photo? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan waarmee je de ins en outs van dit krachtige fotobewerkingsprogramma kunt leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Leer Affinity Photo gebruiken

Met onze Affinity Photo cursussen leer je stap voor stap hoe je dit programma kunt gebruiken om je foto’s te bewerken. Van het aanpassen van belichting en kleuren tot het retoucheren van oneffenheden en het toevoegen van creatieve effecten, alles komt aan bod. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door de verschillende functies en tools van Affinity Photo, zodat je al snel zelfstandig aan de slag kunt.

Beeldbewerking met Affinity Photo

Wil je graag je foto’s naar een hoger niveau tillen? Dan is onze cursus ‘Beeldbewerking met Affinity Photo’ iets voor jou. In deze cursus leer je geavanceerde technieken om je foto’s te verbeteren en te transformeren. Van het maken van selecties en het werken met lagen tot het retoucheren van portretten en het creëren van indrukwekkende composities, je leert het allemaal. Na afloop van deze cursus ben je in staat om professionele beeldbewerkingen uit te voeren met Affinity Photo.

Start vandaag nog met een Affinity Photo cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden van dit programma. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin met het verbeteren van je foto’s met Affinity Photo!

Deze instructeurs geven les over Affinity Photo

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →