Affinity Photo Cursussen

Verbeter je vaardigheden in fotobewerking en digitale kunst door een online cursus Affinity Photo te volgen. Dit programma is een uitstekende keuze voor fotografen en digitale kunstenaars die hun afbeeldingen willen bewerken met professionele tools.

 • Affinity Photo 2 – Leer van een vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  4
  28

  Leer van een vormgever en ga aan de slag met de laatste versie van Affinity Photo. Na deze cursus kun jij foto's retoucheren, kleurbewerkingen uitvoeren, creatieve composities maken en heb jij een goed fundament om zelfstandig aan de slag te gaan.

 • Affinity Photo 2.0

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  1
  42

  Welkom bij onze online cursus Affinity Photo 2.0! Of je nu een beginner of een gevorderde bent op het gebied van fotobewerking, deze cursus biedt een uitgebreide en diepgaande kennis om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 • Snel op weg met Affinity Photo

  75
  5
  33

  Affinity Photo, het alternatief voor Adobe Photoshop, biedt hoogwaardige gereedschappen om fantastische beeldverbeteringen, retouche en manipulaties mee uit uit te voeren. Wil je professioneel aan de slag met beeldbewerking? Volg dan deze cursus!

 • Affinity Photo 1.10 – Leer fotobewerking van een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  5
  66

  Volg deze cursus en wordt een pro in beeldbewerking. Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend goedkoper alternatief voor Photoshop. Photo is het enige fotobewerkingsprogramma wat zich kan meten met Photoshop!

 • Bewerkingen maken in Affinity Photo

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €50.
  6
  67

  Leer Affinity Photo's basis tools begrijpen en creatief toepassen. Ontdek kleuroptimalisatie, zwart-wit met kleurverloop, twisten, spiegelen en laagtechnieken. Niet alleen de basis, maar ook plezier en creativiteit staan centraal.

 • Affinity Photo 1.7 – Fotobewerking (Dé Adobe Photoshop concurrent)

  69
  19
  117

  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je foto's retoucheren, composities maken en kleuren bewerken.

Wat is Affinity Photo?

Affinity Photo is een uitgebreide fotobewerkingssoftware ontwikkeld door Serif, die een betaalbaar alternatief biedt voor andere professionele fotobewerkingsprogramma’s. Het is ontworpen voor zowel professionals als hobbyisten en biedt geavanceerde bewerkingstools, zoals laagbeheer, retouchering, compositing en een reeks filters en effecten.

Alternatieven voor Affinity Photo

Er zijn verschillende alternatieven voor Affinity Photo beschikbaar, waaronder Adobe Photoshop, GIMP en Corel PaintShop Pro. Elk van deze programma’s heeft zijn eigen sterke punten en zwakke punten, en de keuze hangt af van je specifieke behoeften, budget en voorkeuren. Deze alternatieven variëren van complexe, industrie-standaard software tot gratis, open-source opties.

Voor wie is Affinity Photo bedoeld

Affinity Photo is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met fotobewerking en digitale kunst, van professionele fotografen tot hobbyisten. Het programma is geschikt voor gebruikers die diepgaande aanpassingen willen uitvoeren, complexe composities willen creëren of hun foto’s willen retoucheren met nauwkeurige controle over elke bewerking.

Leer werken met Affinity Photo

Om Affinity Photo effectief te gebruiken, is het van cruciaal belang om vertrouwd te raken met de basisprincipes en functies. De online cursussen op Soofos zijn een goed startpunt. Je leert de interface gebruiken, werken met verschillende tools en nog veel meer. Begin vandaag nog en meld je aan voor een cursus op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Affinity Photo

Blogs over Affinity Photo

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Leer grafisch vormgeven van een echte grafisch vormgever, Stefan Hensen

Ontmoet onze online instructeurs: Stefan Hensen van Creatie Nest

Durf te klikken! Dat is wat Stefan Hensen van het Creatie Nest je wilt meegeven in zijn cursussen grafische vormgeving. Maak kennis met je instructeur.

24 maart 2021

Sandra Groenescheij is instructeur op Soofos en leert je de ins en outs van Affinity Photo

Ontmoet onze online instructeurs: Sandra Groenescheij leert je de ins en outs van Affinity Photo

To Affinity and beyond! Sandra is een echte expert op het gebied van Affinity Photo, en geeft haar kennis aan jou door. Maak kennis met haar in dit interview!

25 januari 2021

To Affinity and Beyond

Er is een ster rijzende in de grafische wereld: Affinity. Om de opkomst van Affinity te begrijpen, moeten we eerst kijken naar de huidige status…

16 maart 2020

fotobewerking met programma

Affinity Photo of Adobe Photoshop

Photoshop staat bekend als dé tool voor beeld- en fotobewerking. Er zijn gelukkig wel alternatieven beschikbaar in de markt. Een van die alternatieven gaan we…

10 februari 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.