Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gemakkelijk zelf een ontwerpt met Photoshop en InDesign.
  • Alle niveaus
  • 8 Lessen
  • 34min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Een flyer opmaken met Adobe InDesign.
  • Meekijken met een ervaren vormgever bij het maken van een professionele flyer.
  • Het toepassen van individuele ontwerp technieken op een praktijkvoorbeeld.
  • Leer de workflow van idee naar drukbestand.

Ontwerp je eigen flyer met Adobe Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

Ben je bekend met de basis van Adobe Photoshop en InDesign? Geweldig! Het is tijd om die kennis in actie om te zetten. In deze cursus verhoog je je vaardigheden door te leren hoe je een visueel aantrekkelijke en effectieve flyer ontwerpt.

Wat ga je maken?

Duik in de wereld van grafisch ontwerp en ontwikkel een professionele flyer. We gaan de individuele technieken samenvoegen tot een naadloze workflow. Volg mijn stappen terwijl ik laat zien hoe ik projecten van begin tot eind aanpak met Photoshop en InDesign. We focussen niet alleen op het eindresultaat, maar ook op het integreren van technieken en software.

Aan de slag met je basiskennis: Ontwerp een aansprekende flyer

Je weet hoe je de basisfuncties van Photoshop en InDesign gebruikt. Maar hoe zet je deze kennis in voor een echt project? Dat is precies wat we in deze cursus gaan ontdekken. Ik begeleid je door het hele proces van het maken van een flyer, van het ontwerpen van boeiende visuals tot het opzetten van een effectieve lay-out.

→ Nog niet vertrouwd met de basis van Adobe? Ontdek Adobe cursussen op Soofos of bekijk de cursussen op mijn website: Creatie Nest.

Focus op workflow

Deze cursus toont hoe je Photoshop en InDesign effectief samen gebruikt om indrukwekkende resultaten te behalen. Je leert niet alleen hoe je aantrekkelijke ontwerpen maakt, maar ook hoe je een productieve workflow ontwikkelt.

Basiskennis vereist

We gaan snel door de stof, omdat ik ervan uitga dat je al bekend bent met de basis. Dit houdt het leerproces interessant en uitdagend. Voor meer inzicht in specifieke technieken, kun je de gedetailleerde video’s over de diverse designprogramma’s op Soofos of op mijn website Creatie Nest bekijken.

Zo is de cursus opgebouwd

Van het bewerken van afbeeldingen in Photoshop tot het vormgeven van een aantrekkelijke layout in InDesign – deze cursus dekt alles. Met 8 lessen, variërend van het definiëren van kleuren, tot het ontwerpen van de voor- en achterkant, zorg ik ervoor dat je aan het einde van deze cursus een flyer hebt waar je trots op kunt zijn.

Dus, ben jij klaar om je Adobe vaardigheden praktisch toe te passen en te leren hoe je een professionele flyer ontwerpt? Meld je dan nu aan voor deze cursus!

Over de instructeur

Stefan is anders dan mening ander opleider. Hij heeft vele jaren werkervaring opgedaan als vormgever voor kleinere media-bureaus en internationale merken. Hij komt dus echt uit "het vak" en leert je alles wat je nodig hebt, en laat de overtollige technieken achterwege. Eind 2018 én 2019 werd hij door Springest.nl uitgeroepen tot Beste Nieuwe Trainer van 2018 en Beste Trainers van 2019. Oud cursisten van zowel online als offline cursussen bestempelen hem als menselijk, informeel en iemand die kennis heeft van zaken. Vol enthousiasme draagt hij zijn grafische kennis over aan jou Onder de naam Creatie Nest leert hij andere creatieve zelfstandigheid. Je bent na een cursus in staat onafhankelijk en zelfstandig te werken.

19,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.