Leer schilderen met onze online cursussen - Ontdek je creatieve talent

Ontdek de wereld van schilderen met onze cursussen. Leer schildertechnieken, werk met verfmaterialen en maak prachtige portretten.

Schildercursussen - Online leren op Soofos

Wil je graag leren schilderen of je schildertechnieken verbeteren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online schildercursussen bieden jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en vanuit huis te leren schilderen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Leer alles over kunstgeschiedenis en verfmaterialen

In onze schildercursussen leer je niet alleen de basis van schilderen, maar ook over kunstgeschiedenis en verschillende verfmaterialen. Ontdek de wereld van beroemde schilders en leer hoe zij hun meesterwerken hebben gecreëerd. Daarnaast leer je alles over de verschillende soorten verfmaterialen en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Of je nu met olieverf, acrylverf of aquarelverf werkt, onze cursussen bieden jou de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Ontdek de kleurenleer en leer portretschilderen

Een belangrijk onderdeel van schilderen is het begrijpen van kleurenleer. In onze cursussen leer je hoe je kleuren kunt mengen en gebruiken om de juiste sfeer en emotie in je schilderijen te creëren. Daarnaast bieden wij ook cursussen aan waarin je leert portretschilderen. Leer hoe je de juiste verhoudingen en details kunt vastleggen om een realistisch portret te maken. Met onze stapsgewijze instructies en praktische oefeningen zul je al snel je eigen meesterwerken kunnen creëren.

Start vandaag nog met een schildercursus op Soofos en ontwikkel je schildervaardigheden. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek de wereld van schilderen op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Schilderen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →