Olieverf Cursussen

Ga zelf aan de slag met Olieverf schilderen. Leer de technieken, ontdek de juiste materialen en volg inspirerende workshops. Start vandaag nog!

 • Abstract portret schilderen in acryl

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €14,99.
  12
  45

  Dompel je onder in abstract portret schilderen met acryl. Of je nu al ervaring hebt met tekenen en schilderen, of nog nooit een kwast hebt aangeraakt, deze cursus is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van schets tot schilderij.

 • Cursus Schilderen met Olieverf voor Beginners

  27
  11
  151

  Altijd al willen leren schilderen? Zomaar even een schildersezel erbij pakken, penselen en verf, en de ideeën in je hoofd op canvas overbrengen? Heerlijk! Met deze online cursus schilderen voor beginners leer schilderen met olieverf. We gaan aan de slag met de basiskennis en -technieken om jouw creativiteit tot leven te brengen.

 • Schilderen met Olieverf

  97
  3
  139

  Zeer uitgebreide cursus voor een gedegen schilderbasis, met leuke opdrachten om je vaardigheid in het schilderen met olieverf te ontwikkelen. In de laatste modules van de cursus maak je je eigen olieverfschilderij in een onderwerp en stijl naar keuze. Bij de cursus is een materialen pakket te bestellen zodat je meteen aan de slag kunt. Ontdek je talent!

Leer olieverf schilderen als een professional

Wil je graag leren schilderen met olieverf? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo de kunst van het olieverf schilderen onder de knie krijgen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Olieverf technieken en materialen

In onze cursussen leer je niet alleen de basisprincipes van het olieverf schilderen, maar ook verschillende technieken en het gebruik van diverse materialen. Van het mengen van kleuren tot het creëren van texturen, je leert alle ins en outs van het werken met olieverf. Onze ervaren docenten delen hun kennis en geven je waardevolle tips en tricks om je schilderijen naar een hoger niveau te tillen.

Olieverf schilderen voor beginners

Ben je een beginner en wil je graag de eerste stappen zetten in de wereld van olieverf schilderen? Geen probleem! Onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor beginners en bieden een stapsgewijze aanpak. Je leert de basisprincipes, zoals het opzetten van een compositie, het gebruik van verschillende penselen en het mengen van kleuren. Stap voor stap begeleiden onze docenten je naar het creëren van je eigen meesterwerken.

Of je nu een specifieke techniek wilt leren of gewoon wilt experimenteren met olieverf, onze cursussen bieden voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat je onze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een cursus olieverf schilderen en ontdek de prachtige wereld van dit veelzijdige medium.

Deze instructeurs geven les over Olieverf

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.