Abstract portret schilderen in acryl

Karim · 29 Januari 2024

Dompel je onder in abstract portret schilderen met acryl. Of je nu al ervaring hebt met tekenen en schilderen, of nog nooit een kwast hebt aangeraakt, deze cursus is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van schets tot schilderij.

 • Alle niveaus
 • 16 Lessen
 • 1u 9min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Portret opbouwen, tekenen en schilderen op een canvas
 • Abstract portret schilderen met acrylverf
 • Een gezicht schetsen
 • Stap voor stap bezig met jouw abstracte portret

Een levendig en abstract portret schilderen met acrylverf

Heb je altijd al willen leren hoe je een levendig en intrigerend abstract portret schildert met behulp van acrylverf? Vind je het lastig om verschillende kleuren en texturen te combineren om tot een prachtig kunstwerk te komen? Deze cursus biedt de oplossing voor jouw creatieve uitdagingen! Leer in een paar eenvoudige stappen hoe je zelf een prachtig en uniek kunstwerk maakt.

Van schets tot kleurrijk schilderij met deze praktische cursus

In deze cursus laat ik je zien hoe je een abstract portret schildert met acrylverf. Ik laat je zien welke materialen je nodig hebt, hoe je tot je eerste schets komt en hoe je deze vervolgens op je canvas zet en uitwerkt tot een prachtig en uniek kunstwerk. Het is een praktische cursus, waarbij je echt de stappen leert die je moet zetten om tot een prachtig en kleurrijk portret te komen.

Onderdelen die aan bod komen in de training:

 • Benodigde materialen
 • Portret foto schetsen
 • Schets op canvas zetten
 • Het gezicht uitwerken
 • Haar en achtergrond inkleuren

Voor wie is deze schildercursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe en unieke manier om zich creatief uit te drukken. Of je nu een beginnende schilder bent die wil experimenteren met abstracte kunst of een ervaren kunstenaar die zijn of haar stijl wil uitbreiden, deze cursus biedt waardevolle inzichten en technieken voor iedereen die van kunst houdt. Of je nu al ervaring hebt met tekenen en schilderen van portretten, of nog nooit een kwast hebt aangeraakt, deze cursus is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van schets tot schilderij.

Dus, wil jij jouw creativiteit en artistieke expressie naar een hoger niveau tillen? Wil jij ook zo’n mooi, kleurrijk portret schilderen? Schrijf je vandaag nog in voor deze cursus en begin aan jouw abstracte schilder-reis!

Over de instructeur

Karim

6 Cursussen

Hallo,

Mijn naam is Karim en mijn hobby's zijn tekenen en schilderen. Ik werk en heb gewerkt met verschillende materialen, denk aan aquarel, houtskool, acryl en inkt.

Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd en ben altijd gefascineerd geweest van een wit vel papier waarin je alle vrijheid hebt om wat ik in gedachte heb op papier te krijgen.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn creatieve kant weer omarmd, nadat het lange tijd op de achtergrond was geraakt.

Dit heeft geleid naar het verkennen van diverse materialen, van traditionele verf, verschillende soorten papieren tot aan digitale tools om mijn creativiteit te uiten.

Ik geloof in de kracht van creativiteit en hoe dit ons leven kan verrijken. Voor de maker en de toeschouwer!

Of jij nu een beginner bent of al ervaring hebt, laten wij de wereld van kunst verkennen, grenzen verleggen en onze creativiteit ontketenen.

Ik hoop je snel te zien in mijn cursus en wens je veel plezier en creativiteit toe.

Met kleurrijke groeten,

Karim

 

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

12 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  1
 1. Hele leuke manier om kleurrijke sprekende portretten te maken. Duidelijk uitgelegd.

 2. het idee en opzet van een portret schilderen is prima, maar de cursus is wat kort en laat niet goed zien hoe je dit aanpakt. Alleen de laatste les laat je dit versneld zien. Van mij had je dit helemaal mogen tonen, zonder die versnelde versie

 3. Als een beginner met schilderen heeft deze cursus mij echt geholpen. Er wordt op een duidelijke manier verteld waar je op moet letten

 4. Leuke cursus waarin simpel en to the point in stappen wordt uitgelegd hoe een portret te maken. De cursus is aan de korte kant maar geeft precies de juiste handvaten om zelf te gaan schilderen en experimenteren. Instructeur heeft een prettige stem om naar te luisteren. Top!

 5. Heel gaaf! Super veel geleerd en de cursus zelf is heel hands-on. Nieuwe technieken geleerd en goeie tips gekregen om niet al te veel geld te spenderen aan materialen. Toppertje!

 6. Hele leerzame cursus. Ik kan al vrij goed tekenen en schilderen, maar deze techniek kende ik nog niet. Mooie aanvullen op m’n skillset

 7. Zeer goede cursus voor een leek net als ik. Wordt in hele simpele taal uitgelegd en goede voorbeelden uitgebeeld. Je kan hierdoor op je eigen tempo mee schilderen.

 8. Leuke cursus! Hij legt in Jip en Janneke taal hoe je kan schilderen. Ik heb per case geschilderd en het heeft mij echt geholpen! Super bedankt!

 9. Hele waardevolle cursus, zoiets moois gemaakt terwijl ik normaal nog niet een zon kan tekenen

 10. Hele leuke, inspirerende cursus. Ik had niet verwacht dat ik zelf ooit zoiets moois zou kunnen maken, maar na deze cursus heb ik goede hoop!

Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €14,99.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 42 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.