Online Procreate Cursus: Leer digitaal tekenen

Karim · 13 Juni 2024
Procreate is een app voor de iPad en is geliefd onder digitale kunstenaars. Met een goede reden: Het programma is gebruikersvriendelijk en echt gericht op het maken van digitale kunst. Ontdek het in deze cursus!
 • Beginner
 • 4 Lessen
 • 2u 23min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Beheers basisfuncties en gereedschappen van Procreate.
 • Pas geavanceerde bewerkingstechnieken en lagen effectief toe bij het digitaal tekenen.
 • Creëer complexe composities met maskers en groepen.
 • Integreer animatie en assistentie functies voor dynamische kunstwerken.

Ontdek de wereld van digitale kunst met Procreate

Welkom bij de online Procreate cursusL Leer digitaal tekenen, gemaakt door Karim Awad, een fervent kunstenaar met een passie voor diverse artistieke media. Deze cursus Procreate van dik 2 uur is jouw sleutel tot het meesteren van digitale kunst met een van de meest innovatieve apps voor iPad, geliefd bij creatievelingen wereldwijd.

Procreate: jouw digitale canvas

Procreate is niet zomaar een app; het is een revolutie in de digitale kunstwereld. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en rijke set aan mogelijkheden biedt Procreate ongekende vrijheid voor jouw creatieve uitspattingen. Van schets tot kunstwerk, deze app biedt alles wat je nodig hebt om je visie tot leven te brengen. Het grote voordeel: Je betaalt eenmalig voor de app. Er zijn geen abonnementskosten. En in deze cursus Procreate ga ik jou leren hoe je op een goede en professionele manier kunt werken met dit programma.

Wat kun je verwachten van deze Nederlandse Procreate cursus?

Tijdens deze uitgebreide cursus Procreate neemt Karim je mee in de wereld van digitaal tekenen met Procreate. Je begint bij de basis: het opzetten van je canvas en het verkennen van de essentiële gereedschappen. Vervolgens duik je in de complexere functies van Procreate zoals lagen, maskers en groepen, en leer je hoe je deze kunt gebruiken om verfijning en diepte aan je werk toe te voegen. Ten slotte ontdek je de geavanceerde technieken, waaronder animatie, waarmee je jouw kunstwerken echt tot leven kunt wekken. Alles over het digitaal tekenen met Procreate komt aan bod in deze praktische online cursus.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al ervaring hebt met andere media, deze cursus Procreate is voor iedereen die zijn creatieve horizon wil verbreden. Procreate biedt een platform waarop je, vrij van de beperkingen van traditionele media, je verbeelding de vrije loop kunt laten. Karim’s expertise en passie voor kunst maken deze cursus tot een unieke leerervaring.

Heb je Procreate nog niet? Download de app dan via deze pagina.

Doe mee en ontgrendel je creativiteit

Ben je klaar om de grenzen van je creativiteit te verleggen en de kunstenaar in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen? Schrijf je nu in en duik in de wereld van Procreate!

Over de instructeur

Karim

6 Cursussen

Hallo,

Mijn naam is Karim en mijn hobby's zijn tekenen en schilderen. Ik werk en heb gewerkt met verschillende materialen, denk aan aquarel, houtskool, acryl en inkt.

Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd en ben altijd gefascineerd geweest van een wit vel papier waarin je alle vrijheid hebt om wat ik in gedachte heb op papier te krijgen.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn creatieve kant weer omarmd, nadat het lange tijd op de achtergrond was geraakt.

Dit heeft geleid naar het verkennen van diverse materialen, van traditionele verf, verschillende soorten papieren tot aan digitale tools om mijn creativiteit te uiten.

Ik geloof in de kracht van creativiteit en hoe dit ons leven kan verrijken. Voor de maker en de toeschouwer!

Of jij nu een beginner bent of al ervaring hebt, laten wij de wereld van kunst verkennen, grenzen verleggen en onze creativiteit ontketenen.

Ik hoop je snel te zien in mijn cursus en wens je veel plezier en creativiteit toe.

Met kleurrijke groeten,

Karim

 

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

13 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  2
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Interessant en informatief voor als je kennis wilt maken met Procreate. Je leert werken met Procreate, wat je waar kunt vinden en krijgt handige tips. Duidelijk en rustig verteld.

 2. Absoluut veel geleerd alleen soms een beetje warrig.

 3. De instructeur vond ik verwarrend en de stem was vrij eentonig.

 4. Was al bekend met procreate en dacht alles wel te weten maar toch wat nieuwe handige dingen geleerd 🙂 alles duidelijk uitgelegd, echter miste ik het raadplegen van het quickmenu in full screen modus die optie is er maar kwam niet terug in de cursus.

 5. De cursus is prima te volgen en beginners vriendelijk. Wist niet dat procreate bestond, maar wat een leuk stukje software! Wel even kijken of je Ipad (oudere generaties) procreate kan draaien. Heb een goed beeld wat allemaal mogelijk is en waar alle opties zijn verstopt dankjewel!

 6. Als beginnerscursus had wel een paar minuten extra verwacht betreft het installeren en de settings van de app. Verder is de cursus goed te volgen, hoewel een betere microfoon geen overbodige luxe zou zijn. Geluid is erg zacht en dof. Mocht er een nieuwe cursus komen van deze instructeur zou ik als kwaliteitseis van Soofos hier goed naar kijken. Komt het algehele imago van Soofos niet ten goede.

 7. Superleuk! Veel geleerd en van opgestoken, kan nu lekker zelf creatief aan de slag! Ga zo door!

 8. Informatieve cursus! Hoewel ik al een tijdje met Procreate op mijn iPad werk en dacht het redelijk onder de knie te hebben, heeft deze cursus me toch nieuwe handigheidjes geleerd om efficiënter met de app om te gaan. Bovendien wist ik niet dat je met Procreate zulke soepele animaties kunt maken. Dat ga ik zeker uitproberen!

 9. Geweldig, ik wist niet dat het zo gemakkelijk is. Karim heeft een prettige manier van uitleggen. Simpel, waardoor iedereen zonder ervaring toch heel ver komt met procreate. Ga zo door!

 10. Zeer aan te bevelen mocht je met procreate willen werken. Karim legt alles duidelijk en simpel uit.

 11. 5 sterren. Collega’s raadde eerder al procreate aan en ook ik kan het aanbevelen. Zo ook deze cursus. Karim vertelt rustig en neemt je helder mee door de basisprincipes, geavanceerde technieken plus tips en tricks.

 12. Dit is emerge wat anders dan normaal tekenen. Gelukkig is de cursus goed uitgelegd en heb er ook mijn tijd voor genomen. Ik raad anderen om dat ook te doen!

Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 35 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.