Cursussen Over Verslaving

Ontdek de cursussen over Verslaving op Soofos en vergroot je kennis en vaardigheden op dit gebied. Start vandaag nog en volg gratis met Soofos Plus!

 • Offline genieten – een 8-weekse cursus om van je smartphone verslaving af te komen

  Oorspronkelijke prijs was: €119.Huidige prijs is: €69.
  0
  13

  Deze cursus is gericht op het veranderen van je gedrag rondom je smartphone én hoe je de tijd die je hiermee overhoudt in gaat vullen.

 • Verslaafd & Vitamines

  20
  6
  0

  Gezond eten in combinatie met alcohol- of drugsgebruik is best lastig. In deze training help ik je te kijken naar je eigen eetpatroon en leer je wat het effect van alcohol- of drugsgebruik is op je gezondheid.

Verslaving overwinnen - Online leren

Ben je op zoek naar manieren om verslaving te overwinnen? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan die je kunnen helpen bij het begrijpen en aanpakken van verslavingsproblematiek. Of je nu zelf worstelt met een verslaving of iemand in je omgeving wilt ondersteunen, onze cursussen zijn er om je te helpen.

Verslavingsbehandeling en -zorg

Onze cursussen over verslaving behandelen verschillende aspecten van verslavingsbehandeling en -zorg. Je leert over de oorzaken en gevolgen van verslaving, maar ook over effectieve behandelmethoden en het belang van nazorg. Onze ervaren docenten delen hun kennis en expertise, zodat jij de juiste tools en inzichten krijgt om verslaving te begrijpen en te behandelen.

Verslavingspreventie en -rehabilitatie

Naast verslavingsbehandeling en -zorg, bieden we ook cursussen aan over verslavingspreventie en -rehabilitatie. Je leert hoe je verslaving kunt voorkomen en hoe je anderen kunt ondersteunen bij het herstellen van een verslaving. Onze cursussen geven je praktische tips en handvatten om een gezonde levensstijl te bevorderen en verslavingsgedrag te vermijden.

Of je nu geïnteresseerd bent in het volgen van een cursus over verslavingsbehandeling, verslavingszorg, verslavingspreventie of verslavingsrehabilitatie, bij Soofos vind je de juiste cursus voor jou. Onze cursussen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van verslaving en bieden waardevolle kennis en inzichten.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek hoe je verslaving kunt overwinnen. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een leven zonder verslaving.

Deze instructeurs geven les over Verslaving

Blogs over Verslaving

smartphoneverslaving

Hoe kom je van je smartphoneverslaving af? Handige tips en eerlijk advies

Worstel je al een tijdje met je smartphoneverslaving? Je bent niet de enige. Cold turkey stoppen helpt niet. Deze tips misschien wel.

20 november 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.