Ontdek de beste online cursussen voor het bouwen en ontwerpen van jouw eigen Tiny House

Leer alles over duurzaam wonen in kleine huisjes en het bouwen van je eigen Tiny House met de cursus op Soofos. Start vandaag nog!

Opleidingen over Tiny House

In deze opleiding die je online via Soofos volgt, leer je hoe je jouw interieurontwerpen in Vectorworks zet.png

Interieurdesigner

Alle niveaus
60 uur
(2)

Leer hoe je jouw ideeën kunt omzetten in de prachtigste interieurontwerpen met Vectorworks.

995

Leer alles over duurzaam wonen en bouwen met de Tiny House cursus

Wil je meer weten over duurzaam wonen en bouwen in kleine huisjes? Dan is de Tiny House cursus op Soofos precies wat je zoekt! In deze cursus leer je alles wat je moet weten om jouw eigen Tiny House te bouwen en minimalistisch te wonen.

Ontdek de wereld van duurzaam wonen

Duurzaam wonen is een hot topic en steeds meer mensen kiezen voor een minimalistische levensstijl in kleine huisjes. Met de Tiny House cursus krijg je een kijkje in de wereld van duurzaam wonen en leer je hoe je zelf een Tiny House kunt bouwen. Of je nu geïnteresseerd bent in het verminderen van je ecologische voetafdruk, kostenbesparing of gewoon een simpeler leven wilt leiden, deze cursus biedt alle informatie die je nodig hebt.

Leer stap voor stap een Tiny House bouwen

In de Tiny House cursus leer je stap voor stap hoe je een Tiny House kunt bouwen. Van het ontwerpen van je huisje tot het kiezen van duurzame materialen en het installeren van energiezuinige systemen, alles komt aan bod. Je leert ook hoe je slim gebruik kunt maken van de beperkte ruimte in een Tiny House en hoe je een gezellige en functionele leefomgeving kunt creëren.

Start vandaag nog met de Tiny House cursus op Soofos en leer alles over duurzaam wonen en bouwen. Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursus zelfs gratis volgen! Waar wacht je nog op? Begin nu met het bouwen van jouw droomhuisje en geniet van de voordelen van een minimalistische levensstijl.

Deze instructeurs geven les over Tiny House

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.