Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

Ton van Tilburg · 22 April 2024

Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Beginner
 • 16 Lessen
 • 1u 16min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Hoe start je met het genereren van een passief inkomen?
 • Welke vormen van passief inkomen er zijn?
 • Inspiratie om te beginnen met het opzetten van een passieve inkomensstroom
 • Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende vormen van passief inkomen?

Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

Wil jij slapend rijk worden? Ik in ieder geval wel! Passief inkomen is dan dé oplossing. Al is er in het begin zeker geen sprake van passiviteit. Er moet eerst van alles gebeuren voordat jij van passieve inkomensstromen kunt gaan genieten. In deze cursus onthullen we de geheimen achter het genereren van inkomen zonder dat je daar constant voor hoeft te werken.

Ontdek de basis van een passieve inkomstenstroom

Passief inkomen, vaak gezien als de heilige graal van financiële vrijheid, is niet zo passief als het lijkt. Er is een duidelijke inzet nodig om systemen op te zetten die later voor jou werken. Maar eens opgezet, bieden deze systemen de mogelijkheid om inkomen te genereren zonder dat je daar actief voor hoeft te werken. Deze cursus start met een duidelijke uiteenzetting van wat passief inkomen inhoudt en verkent diverse vormen ervan, zoals vastgoed, online trainingen, beleggen, en meer.

Word financieel onafhankelijk

Deze cursus biedt niet alleen een introductie tot verschillende inkomstenstromen maar leert je ook de belangrijke aspecten waar je op moet letten bij het opzetten van je passief inkomen. Van vastgoed tot het schrijven van boeken en beleggen, elke methode heeft zijn eigen aandachtspunten en strategieën.

Is het moeilijk om passieve inkomsten te genereren?

Deze cursus demystificeert het proces en biedt concrete stappen en voorbeelden om je eigen pad naar een passief inkomen te starten. Ton gebruikt zijn achtergrond in finance en projectmanagement om een gestructureerde aanpak te presenteren, gericht op praktische toepassing. Dit programma is speciaal ontworpen om het voornaamste probleem aan te pakken waar velen tegenaan lopen: het niet weten waar te beginnen met het genereren van passief inkomen. Of je nu een beginner bent of iemand die al wat ervaring heeft maar meer structuur zoekt, deze cursus biedt de kennis en tools om te beginnen.

Ben jij klaar om de regie over je financiële toekomst in handen te nemen? Meld je dan nu aan voor deze cursus en zet de eerste stap richting financiële vrijheid en onafhankelijkheid. Laat deze kans niet liggen om een duurzaam inkomen op te bouwen dat voor jou werkt, zelfs terwijl je slaapt!

Over de instructeur

Mijn naam is Ton van Tilburg en ik ben Personal Finance Coach en parttime IT projectmanager.

Naast 1:1 coaching wil ik graag meerdere mensen helpen door het aanbieden van online trainingen. Ik ben WFT (Wet op het financieel toezicht) gecertificeerd en heb ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in financiële en IT-functies. Ik ben een gecertificeerd controller en help mensen graag hun financiële situatie onder controle te brengen en te houden.

Mijn kennis en ervaring liggen op het gebied van finance en project management en combineer dat graag in mijn trainingen.

 

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Instresant . en goede uitleg dat nu eindelijk iets weet van beleggen wist daar nooit iets van en nu wel de info er over gekregen en nog veel meer hamdige informatie waar ik heel wat mee kan .. dank jullie wel daar voor .

 2. Ik vind het een leerzame cursus die me een goede kennismaking biedt met het concept passief inkomen.

45Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 22 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.