Bitcoin Cursussen

Leer alles over Bitcoin met onze cursussen op Soofos. Ontdek de wereld van cryptocurrency, blockchain, mining en wallets. Word een expert in Bitcoin!

 • Beurs beginners – Alles wat je moet weten om veilig en effectief te beleggen

  5
  1
  11

  Leer de basis van beleggen: Ontdek hoe je veilig en effectief kunt investeren in aandelen en crypto, en pas eenvoudige strategieën toe voor passieve groei. Perfect voor iedere Beurs Beginner die wil starten met beleggen.

 • Financieel stabiel: Cursus financiën voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €189.Huidige prijs is: €100.
  9
  26

  Ontgrendel financieel succes met onze online cursus! In de cursus financiën voor beginners leer je beleggen, belastingen optimaliseren en bouw je aan een financieel stabiele toekomst.

 • Leer automatisch cryptotraden met gridbots

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €45.
  6
  44

  In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een passief inkomen te creëren.

 • Bitcoin voor beginners

  29
  4
  40

  In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin, in normale-mensen taal. Na het voltooien van deze cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.

 • Online Cursus | Kennismaking met Bitcoin Lightning Netwerk – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €34.Huidige prijs is: €28.
  1
  18

  Kritiek op Bitcoin: traag en duur. Maar er is hoop: het Lightning Network. Ontdek in deze cursus hoe dit bovenop Bitcoin is gebouwd voor snelle, goedkope betalingen en nieuwe kansen.

 • Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €49.
  11
  83

  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat Bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je Bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan. Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe Bitcoin werkt.

 • FIRE: Word financieel onafhankelijk

  Oorspronkelijke prijs was: €24,90.Huidige prijs is: €12,50.
  6
  82

  Ik leg in begrijpelijke taal uit hoe jij -net als ik- financieel onafhankelijk wordt. Je hoeft daar geen miljonair voor te zijn. Wil je leren over financiële producten, dan is deze cursus niet voor jou. Ik hou van eenvoudig en doeltreffend. Succes!

 • Online Cursus Bitcoin en Cryptocurrency – Hoe Werkt Het?

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  107
  969

  In deze online cursus leer je uitgebreid kennis maken met Bitcoin en Cryptocurrency. Leer alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een cryptocurrency, een digitale valuta die gebruikmaakt van blockchain-technologie. Het is een vorm van digitale currency die volledig gedecentraliseerd is en niet wordt beheerd door een centrale bank of overheid. Bitcoin maakt het mogelijk om veilig en snel transacties uit te voeren zonder tussenkomst van derden.

Bitcoin Cursus - Leer alles over cryptocurrency

Wil je meer weten over Bitcoin en hoe je ermee kunt handelen? Dan is de Bitcoin cursus op Soofos precies wat je zoekt! In een online cursus leer je alles over cryptocurrency, blockchain en hoe je een Bitcoin wallet kunt gebruiken. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van Bitcoin.

Bitcoin Mining en Wallets

Een belangrijk onderdeel van de Bitcoin cursus is het leren van Bitcoin mining en het gebruik van Bitcoin wallets. Bitcoin mining is het proces waarbij nieuwe Bitcoins worden gecreëerd en transacties worden geverifieerd. In de cursus leer je hoe je zelf kunt beginnen met Bitcoin mining en welke hardware en software je hiervoor nodig hebt.

Daarnaast leer je ook hoe je een Bitcoin wallet kunt gebruiken om je Bitcoins veilig op te slaan en transacties uit te voeren. Een Bitcoin wallet is een digitale portemonnee waarin je je Bitcoins kunt bewaren en waarmee je transacties kunt doen. In de cursus leer je welke soorten wallets er zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

Start vandaag nog met de Bitcoin cursus op Soofos!

Wil je alles leren over Bitcoin, cryptocurrency en blockchain? Start dan vandaag nog met de Bitcoin cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursus en vele andere cursussen gratis volgen. Wacht niet langer en ontdek de wereld van Bitcoin met Soofos!

Deze instructeurs geven les over Bitcoin

Blogs over Bitcoin

Arnold Hubach vertelt in zijn online cursussen in begrijpelijke taal wat je moet weten over Bitcoin

Ontmoet onze online instructeurs: Bitcoin expert Arnold Hubach

Nog steeds niet helemaal op de hoogte van wat bitcoin nou echt is, en wat je er mee kunt? Arnold Hubach goot al zijn expertise in twee handige cursussen.

19 oktober 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.