Cryptocurrency Cursussen

Wil jij meer leren over Cryptocurrencies? Dan zit je hier goed. Leer meer over wat een cryptocurrency is, hoe je het kunt gebruiken en hoe je zelf aan de slag gaat.

 • Beurs beginners – Alles wat je moet weten om veilig en effectief te beleggen

  5
  1
  9

  Leer de basis van beleggen: Ontdek hoe je veilig en effectief kunt investeren in aandelen en crypto, en pas eenvoudige strategieën toe voor passieve groei. Perfect voor iedere Beurs Beginner die wil starten met beleggen.

 • Leer automatisch cryptotraden met gridbots

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €45.
  6
  44

  In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een passief inkomen te creëren.

 • Bitcoin voor beginners

  29
  4
  40

  In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin, in normale-mensen taal. Na het voltooien van deze cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.

 • Online Cursus | Kennismaking met Bitcoin Lightning Netwerk – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €34.Huidige prijs is: €28.
  1
  18

  Kritiek op Bitcoin: traag en duur. Maar er is hoop: het Lightning Network. Ontdek in deze cursus hoe dit bovenop Bitcoin is gebouwd voor snelle, goedkope betalingen en nieuwe kansen.

 • Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €49.
  11
  83

  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat Bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je Bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan. Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe Bitcoin werkt.

 • Leren Beleggen in Cryptocurrencies – A tot Z

  Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €97.
  6
  87

  In deze cursus leer je van het begin tot het eind hoe je kunt beleggen in cryptocurrencies. Jory en Jeroen delen hun jarenlange ervaring in cryptocurrencies in eenvoudige taal.

 • Online Cursus Bitcoin en Cryptocurrency – Hoe Werkt Het?

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  107
  969

  In deze online cursus leer je uitgebreid kennis maken met Bitcoin en Cryptocurrency. Leer alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Wat is een cryptocurrency

Cryptocurrency is een vorm van digitale of virtuele valuta die cryptografie gebruikt voor beveiliging. Het staat bekend om zijn gedecentraliseerde aard, afgezien van traditionele banken en overheden. Voorbeelden zoals Bitcoin en Ethereum hebben de manier waarop wij denken over geld en financiële transacties veranderd.

Waarom het goed is jezelf te verdiepen in cryptocurrencies

Je hoort het de hele tijd om je heen: Bitcoin is in waarde gestegen, Bitcoin is gedaald. Soms lijkt het wel alsof de waarde van de munt het enige is wat relevant is. Maar er zit meer achter de cryptocurrencies. Er zit veel meer achter de techniek dan alleen een investering en een prijs.

De blockchain technologie wordt al veel meer toegepast dan je zou denken. Grote organisaties investeren in de techniek, en je zult het steeds meer om je heen zien. Door een goed begrip te hebben van cryptocurrencies, weet jij beter hoe achterliggende systemen werken. In onze cursussen zullen we de achtergrond behandelen, de blockchain technologie uitleggen, en meer vertellen over toepassingen. Weet waar je het over hebt als je in een discussie over cryptocurrencies komt.

Kijk uit voor guru’s en signaalgroepen

Wees voorzichtig met zogenaamde ‘crypto-guru’s’ en signaalgroepen die snelle winsten beloven. Veel van deze bronnen kunnen misleidend of zelfs frauduleus zijn. Het is cruciaal om kritisch en geïnformeerd te blijven, en om zelfstandig onderzoek te doen alvorens in cryptocurrencies te investeren.

In de cursussen op Soofos leer je meer over de achtergrond en de werking van Cryptocurrencies. We zullen nooit investeringsadvies geven of je aanbevelen wat je moet doen.

Volg een online cursus over cryptocurrencies op Soofos

Om diepgaand inzicht te krijgen in cryptocurrencies en jezelf te wapenen tegen de volatiele aard van de cryptomarkt, overweeg dan een online cursus te volgen op Soofos. Dergelijke cursussen bieden gestructureerde en betrouwbare informatie die je helpt om jouw eigen keuzes te maken.

Deze instructeurs geven les over Cryptocurrency

Blogs over Cryptocurrency

Arnold Hubach vertelt in zijn online cursussen in begrijpelijke taal wat je moet weten over Bitcoin

Ontmoet onze online instructeurs: Bitcoin expert Arnold Hubach

Nog steeds niet helemaal op de hoogte van wat bitcoin nou echt is, en wat je er mee kunt? Arnold Hubach goot al zijn expertise in twee handige cursussen.

19 oktober 2020

15 tips waar jij als startend belegger mee aan de slag kan

Beginnende trader of belegger? 15 tips van een expert!

Je hebt besloten dat je wil starten met beleggen of traden. Je slingert je laptop aan en begint te zoeken… Oeps, vijf miljoen zoekresultaten, information…

16 mei 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.