Profielfoto van
Instructeur

Lisanne Kemp van FEM

Arbeids- en Organisatiepsychologie

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Lisanne

Over mijn werk & achtergrond
Ik ben drs. Lisanne Kemp, in 2018 afgestudeerd aan de Master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds de zomer van 2019 ben ik FEM gestart, een feministisch platform waar ik schrijf over thema's als gender-equality en mental health, maar heb ik nooit m'n affiniteit met Arbeids- en Organisatiepsychologie losgelaten.

Vanuit FEM doe ik verschillende freelance projecten, op dit moment voor Humanitas en SheConsult. Bij Humanitas heb ik samen met een focusgroep de training Craft Your Career (CYC) ontwikkeld, gebaseerd op theorieën uit de Arbeids- en Organisatiepsychologie. Voor SheConsult - een coachings- en trainingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen - heb ik eerder een online loopbaantraining ontwikkeld en ben ik nu adviseur voor potentiële coachees.

Qua Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik me altijd gefocust op de positieve kant ervan: op thema's als bevlogenheid (de tegenhanger van burn-out), autonome motivatie (een gezonde motivatievorm waarbij je je werk doet, omdat het bij jouw waarden en kwaliteiten aansluit) en job crafting (de vrijheid pakken om je werk naar eigen inzicht in te delen). Daarbij vind ik het heel belangrijk om de wetenschap te vertalen naar de praktijk. Dus om de brug te bouwen van psychologische kennis naar concrete acties. Daar is een online training een goede tool voor.

Wat ik daarnaast nog doe
Verder vind ik het heerlijk om te tennissen, heb ik in de lockdowns ontdekt hoe fijn wandelen eigenlijk is en doe ik af en toe een salsalesje. Op zondagen vind ik het fijn om naar Hillsong Church te gaan en eigenlijk wil ik heel graag een huisdier - maar dat mag niet in m'n huurhuisje in Utrecht. A girl can dream.

Lisanne geeft les over deze onderwerpen

Loopbaan Solliciteren Zakelijk

Cursussen

  • Craft Your Career – Loopbaantraining

    Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €59,95.
    5
    30

    Craft Your Career (CYC) training: voor afstudeerders, werkenden en carrièreverbetering. Leer van je waarden, omgaan met werkuitdagingen, loopbaankeuzes maken, job crafting, droombaan definiëren, personal brand bouwen en balans vinden.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.