Cursus Stress Release Exercises

Anita Lubbersen · 10 juni 2022

Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. 

 • 3 Hoofdstukken
 • 8 Lessen
 • 54min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over oefeningen voor stress release.
 • De geheimen van het lichaam kennen
 • Leer de oefeningen kennen en uitvoeren.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer nuttige stress release oefeningen

Het lichaam heeft een constante stroom van energie nodig om de organen goed te laten functioneren. Het is namelijk belangrijk dat de stroming ongehinderd door het lichaam stroomt. Hierdoor leven we harmonieus en kunnen we onszelf op alle niveaus goed uitdrukken en ontwikkelen.

 

Oorzaken van stagnerende energie:

Inadequate lichaamsbeweging.

Slechte houding.

Stijve spieren en gewrichten.

Negatieve gedachten en star gedrag.

Onuitgesproken gedachten en emoties.

 

Hoe kan je dit oplossen?

Wanneer energie geblokkeerd raakt, zet zich dat vast in je gewrichten. Wanneer je deze blokkade niet vrijmaakt door middel van beweging dringt de blokkade zelfs dieper door in het lichaam. Eerst naar de spieren en vervolgens naar je organen, dit kan vervolgens leiden tot diverse ziektebeelden.

De SRE series zijn bedoeld om spanningsvelden en energieblokkades in het lijf op te ruimen. De vrijgekomen energie wordt namelijk door het lijf gebruikt om het lichaam weer sterker te maken. Je spieren en gewrichten kunnen hierna weer vrij bewegen.

Je kunt vervolgens nieuwe energie krijgen en genieten van een gezonde geest in een soepel lichaam. Elke video bevat een serie oefeningen, waarmee je opgebouwde stress die je in je lijf vasthoudt kunt losmaken.

 

Stress Release is geschikt voor jou, als je last hebt van:

 Stress.

Werkdruk.

Lijfelijke spanning.

Heb je vaak last van hoofdpijn.

 Nek- en schouderklachten.

 Een burn-out.

 

Doe dan mee met deze heerlijke cursus, zodat je weer soepel en vrij kan bewegen.

Over de instructeur

Al ruim 20 jaar hou ik me bezig met de gezondheid van de mens, op alle vlakken. Ik ben werkzaam als sportschoolhouder, gewichtsconsulente, sportmasseur, sportinstructeur, mental coach, leefstijlcoach en yogadocent. Elke opleiding die ik gevolgd heb is verlengend geweest voor de activiteiten die ik doe en ik combineer graag al het geleerde. Ik heb een passie voor anatomie en de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Ik verjipenjannek graag zodat ingewikkelde materie begrijpelijk wordt. Heel graag deel ik mijn passie met jou en hoop dat mijn cursussen je op enigerwijze zullen helpen binnen je zoektocht naar ontspanning en een gezonde leefstijl.

Reviews

3.3 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  1
 1. Het is een fijne cursus , ik voelde me energieker en minder stijf worden. Het is een hele prettige manier om even te stoppen met de dagelijkse verplichtingen en even alleen met jezelf bezig te zijn.
  Door een gebrek aan filmpjes waren sommige onderdelen wel wat lastig te volgen. Ook vind ik het wel jammer dat er niet iets van een document met de oefeningen bij zit, zodat je het na de cursus nog eens kunt doen.

 2. goed te volgen video, spijtig dat niet alles voorgetoond werd. volkomen zen met meditatie en heerlijk tot rust gekomen.

 3. Aan het einde van de cursus is een verplichte toets. Echter de toets doet het niet zodat er geen certificaat aangevraagd kan worden. Kwaliteit van video houdt niet over.

9,95Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.