Profielfoto van
Instructeur

Janneke

Buiten fysiotherapie en oefentherapie Mensendieck

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Janneke

Na 20+ jaar werkervaring, cursussen en opleidingen en steeds maar te zoeken naar hetgeen ik volledig achterstond. April 2018 ben ik gestart met Basis in Beweging.

Nu is elke 1 op 1 behandeling altijd met mijn bakfiets op locatie in Tilburg e.o. aan huis, op kantoor of zelfs buiten in het park. Voor wie verder weg woont is het mogelijk om de sessies online te doen. Dit omdat je bewegingen en houdingen beter kunt onthouden wanneer je ze in eigen omgeving leert.

De basis van elke behandeling is natuurlijk bewegen. Onze omgeving is in rap tempo ge-evolueerd, alleen ons lichaam niet. Hierdoor is er een mismatch tussen noodzakelijke gezonde beweging en werkelijke beweging ontstaan. Ik help je om beter, meer en gezonder te bewegen in de huidige omgeving zodat je letterlijk stappen vooruit in je gezondheid kunt maken. De beweegsessies ondersteun ik, wanneer nodig is om beter te bewegen. Ondersteunende behandelingen zijn oedeemfysiotherapie, mobilisatie, medical taping en triggerpoint reset technieken.

Naast de 1 op 1 sessies organiseer ik workshops over soepele voeten en komt er een workshop over heupen er aan. 1x per maand organiseer ik op zaterdagochtend een gratis (blote voeten) wandeling in de omgeving Tilburg.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Cursussen

 • Hoofdpijn te lijf

  12,95
  2
  18

  Misschien doe je al veel tegen de hoofdpijn, alleen dat werkt NU nog niet. Er is een hele makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

 • Soepele voeten, soepel lijf

  25
  6
  42

  Ontdek hoe je door meer te bewegen met je voeten, niet alleen je voeten soepel worden, maar ook de rest van je lijf.

Blogs

Bewust bewegen en stappen vooruit zetten

Waarom kom jij op Soofos? Wat zoek je en vind je dat hier? Op welk vlak je ook zoekt, er is altijd wel een passende…

13 april 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.