Cursussen Over Allergieën

Leer alles over allergieën met onze cursussen op Soofos. Ontdek de oorzaken, symptomen, behandeling en preventie van allergische reacties. Start nu!

Uitgelicht

 • Masterclass Het Prikkelbare Darm Syndroom

  69
  5
  28

  Ik neem je mee in de oorzaken en oplossingen voor PDS (prikkelbare darm syndroom). Je gaat aan de slag met optimale voeding en je krijgt volop leefstijl- en suppletie-adviezen (tips over vitaminen, mineralen en andere stoffen voor de darmen).

 • Zelf natuurlijke verzorgingsproducten voor je gezicht maken

  Oorspronkelijke prijs was: €37.Huidige prijs is: €17.
  1
  36

  Zelf je gezichtsverzorgingsproducten maken met maar 2, 3, 4 of 5 natuurlijke ingrediënten? Het kan allemaal! Deze super leuke cursus is geschikt voor elk huidtype! Laat je huid weer stralen met natuurlijke ingrediënten, dus zonder troep erin!

 • Cursus Blij leven met een lactose intolerantie

  Oorspronkelijke prijs was: €47.Huidige prijs is: €17.
  2
  45

  Kun je zorgeloos leven met een lactose intolerantie? Jazeker! In deze uitgebreide en praktische lactose intolerantiecursus leer je van A tot Z alles over een lactose intolerantie en ontdek je hoe eenvoudig je je dagelijkse leven optimaal lactosevrij inricht!

Allergieën begrijpen en behandelen

Heb je last van allergieën? Wil je meer weten over allergische reacties, symptomen en behandelingen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen over allergieën bieden jou de kennis en tools die je nodig hebt om allergieën beter te begrijpen en effectief te behandelen.

Allergische reacties en symptomen

Allergieën kunnen leiden tot verschillende allergische reacties en symptomen. Denk hierbij aan jeukende ogen, een verstopte neus, huiduitslag of zelfs ademhalingsproblemen. Het is belangrijk om te weten welke allergieën jouw symptomen veroorzaken, zodat je gericht kunt handelen. In onze cursussen leer je alles over de verschillende soorten allergieën en hoe je de symptomen kunt herkennen.

Behandeling en preventie van allergieën

Het behandelen van allergieën kan een uitdaging zijn, maar met de juiste kennis en strategieën kun je de symptomen effectief verminderen. Onze cursussen bieden praktische tips en technieken om allergieën te behandelen, zoals het gebruik van medicatie, het vermijden van allergenen en het versterken van je immuunsysteem. Daarnaast leer je ook hoe je allergieën kunt voorkomen, zodat je toekomstige allergische reacties kunt voorkomen.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos Plus!

Wil je meer weten over allergieën en hoe je ze kunt begrijpen en behandelen? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen en op je eigen tempo leren. Neem de controle over je allergieën en verbeter je levenskwaliteit. Schrijf je nu in en ontdek de waardevolle kennis die onze cursussen te bieden hebben!

Deze instructeurs geven les over Allergie

Blogs over Allergie

Blog artikel over Muriel, ook wel bekend als Veertigplusmus, die op Soofos een online cursus maakte over Lactose intolerantie

Een cursus over lactose intolerantie? Ja! Maak kennis met Muriel!

Maak kennis met onze online instructeurs: Muriel maakte een praktische cursus over leven met lactose intolerantie! Lees haar interview.

29 december 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.