Acupunctuur Cursussen

Acupunctuur is een eeuwenoude praktijk, geworteld in de traditionele Chinese geneeskunde, die zich richt op het herstellen en onderhouden van gezondheid door het stimuleren van specifieke punten op het lichaam. Volg een cursus acupunctuur en leer de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om deze kunst veilig en effectief uit te voeren.

  • Basiscursus traditionele Chinese geneeskunde

    Oorspronkelijke prijs was: €499.Huidige prijs is: €120.
    2
    67

    In deze cursus leer je alles over de traditionele Chinese geneeskunde!

Begin je reis met een cursus acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude praktijk, geworteld in de traditionele Chinese geneeskunde, die zich richt op het herstellen en onderhouden van gezondheid door het stimuleren van specifieke punten op het lichaam. Deze techniek, die balans en natuurlijke genezing bevordert, maakt gebruik van dunne naalden om het lichaam’s energiebanen, of meridianen, te beïnvloeden. Als je geïnteresseerd bent in het leren van deze fascinerende en heilzame behandelmethode, biedt een cursus acupunctuur de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om deze kunst veilig en effectief uit te voeren.

Fundamenten van acupunctuur

Duik dieper in de fundamenten van acupunctuur, een praktijk die helpt bij het herstellen van de energiebalans in het lichaam en bijdraagt aan welzijn en gezondheid. Leer over de geschiedenis, de filosofische onderbouwing en de mechanismen achter acupunctuur, zoals de theorie van yin en yang en het concept van qi (levensenergie).

Het kiezen van de juiste acupunctuurcursus

Het vinden van de juiste acupunctuurcursus is een belangrijke stap op je leerweg. Overweeg factoren zoals accreditatie, curriculum, praktijkervaring en docentexpertise om een programma te kiezen dat aansluit bij jouw leerbehoeften en professionele ambities.

Praktische vaardigheden in acupunctuur

Verkrijg praktische ervaring met de belangrijkste acupunctuurtechnieken, van het correct plaatsen van naalden tot het toepassen van moxibustie en cupping. Goede cursussen bieden hands-on training en richtlijnen voor veiligheid en hygiëne, essentieel voor elke acupunctuurpraktijk.

Carrièremogelijkheden na een acupunctuurcursus

Na het voltooien van een acupunctuurcursus openen zich diverse carrièremogelijkheden in de gezondheids- en wellnesssector. Van het starten van je eigen praktijk tot samenwerken met andere gezondheidszorgprofessionals, ontdek de wegen die je kunt inslaan als gecertificeerde acupuncturist.

Deze instructeurs geven les over Acupunctuur

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.