Cursussen Over Tarot

Ontdek de magie van Tarot met onze Tarotcursussen! Leer de betekenis en interpretatie van Tarotkaarten en hoe je ze kunt gebruiken voor inzicht en advies.

 • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
  1
  10

  In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

 • Introductiecursus Leer werken met Engelen/Orakel kaarten

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €49.
  9
  52

  Leer werken met Engelen/Orakelkaarten zonder Tarot. Deze introductiecursus door Bert Back, bekend van spirituele beurzen en tv, helpt je verschillende legmethodes en interpretaties te begrijpen, zodat je kaarten kunt lezen en duiden.

Wat zijn Tarotkaarten?

Tarotkaarten zijn een eeuwenoud hulpmiddel dat wordt gebruikt om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven. Deze kaarten bestaan uit een deck van 78 kaarten, elk met een unieke afbeelding en symboliek. Tarotkaarten worden vaak gebruikt voor het doen van een Tarotlegging, waarbij de kaarten worden geschud en vervolgens op een bepaalde manier worden neergelegd.

De Tarotbetekenis en Tarotinterpretatie

Elke Tarotkaart heeft een specifieke betekenis en kan verschillende boodschappen overbrengen. Het interpreteren van de kaarten is een vaardigheid die je kunt leren door middel van een Tarotcursus. Tijdens deze cursus leer je niet alleen de betekenis van elke kaart, maar ook hoe je de kaarten kunt combineren en interpreteren om een dieper inzicht te krijgen in de situatie waar je vragen over hebt.

Online Tarotcursussen op Soofos

Wil je graag meer leren over Tarot en zelf Tarotkaarten kunnen leggen? Dan zijn de online Tarotcursussen op Soofos perfect voor jou! Onze cursussen zijn ontworpen om je stap voor stap te begeleiden in het leren van de Tarotbetekenis en Tarotinterpretatie. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd een cursus die bij jou past.

Met onze interactieve lessen en praktische oefeningen kun je op je eigen tempo leren en oefenen met het leggen en interpreteren van Tarotkaarten. Je zult versteld staan van de inzichten die je kunt verkrijgen door deze eeuwenoude kunst te beoefenen.

Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een Tarotcursus op Soofos en ontdek de magie van de Tarotkaarten. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus.

Deze instructeurs geven les over Tarot

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.