Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

lien · 1 Mei 2024
In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.
 • Beginner
 • 17 Lessen
 • 2u 37min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Weten wanneer je nu juist in je kracht staat
 • Je leert het verschil tussen donkere en lichte vrouwelijke energie en hoe je spiritualiteit kan verbinden met jouw cyclus
 • Hoe je hekserij en vrouwelijkheid kan combineren in het dagelijkse leven
 • Praktische tips en tools, lesmateriaal, meditaties, een e-book en journaling prompts/ worksheets

Ontdek jouw ware kracht en leer de magie van vrouwelijkheid!

Wanneer je nu juist in je kracht staat…

Voel je je zelfverzekerd, straal je positieve energie uit en ben je in staat om elke uitdaging met volle moed aan te gaan. Onze online cursus Hekserij voor beginners en vrouwelijke kracht helpt jou om diep binnenin jouw ware potentieel te ontdekken.

Leer het verschil tussen donkere en lichte vrouwelijke energie

Veel vrouwen hebben moeite om hun innerlijke krachten te begrijpen en te kanaliseren. In onze cursus hekserij leer je het verschil tussen donkere en lichte vrouwelijke energieën, zodat je ze bewust kunt gebruiken voor persoonlijke groei, creativiteit en transformatie.

Hoe je als beginner hekserij en vrouwelijkheid kunt combineren in het dagelijkse leven

Hekserij is een eeuwenoude praktijk die verbonden is met de natuurlijke cycli van het leven. In deze cursus over hekserij voor beginners ontdek je hoe je als beginner de principes van hekserij kunt integreren in jouw dagelijkse routines, zodat je meer balans, harmonie en voldoening ervaart in alle aspecten van jouw vrouwelijkheid.

Jouw cyclus en hekserij

Voor veel vrouwen is hun menstruatiecyclus een bron van frustratie en pijn. Maar wat als je de kracht van jouw cyclus zou kunnen omarmen en benutten voor spirituele groei? Deze beginnerscursus hekserij leert je hoe je jouw cyclus kunt verbinden met hekserij, zodat je elke fase van jouw vrouwelijkheid volledig kunt omarmen en gebruiken voor persoonlijke transformatie.

Je eigen krachten ontdekken met deze cursus hekserij voor beginners

Dus, wil jij je eigen krachten ontdekken en leren hoe je deze kunt inzetten voor persoonlijke groei en transformatie? Ben je klaar om de magie van je vrouwelijkheid te omarmen en deze te integreren in je dagelijkse leven? Wil je niet alleen je uitdagingen aangaan, maar deze ook transformeren in kansen?

Neem dan nu de stap met onze cursus “Hekserij en Vrouwelijke Kracht”. Verken de diepten van zowel de donkere als de lichte vrouwelijke energieën en leer hoe je je menstruatiecyclus kunt benutten als een krachtige bondgenoot. In deze training ontdek je praktische technieken en wijsheid die al eeuwenlang worden doorgegeven en vandaag de dag relevanter zijn dan ooit.

Meld je vandaag nog aan en begin aan een reis van magie, mysterie, en empowerment. Laat je innerlijke heks los en transformeer je leven met de kracht van jouw unieke vrouwelijkheid.

Begin vandaag met het verkennen van je ware potentieel. Jouw avontuur naar persoonlijke en spirituele verrijking begint hier. Laat geen twijfel je tegenhouden – het is tijd om te stralen met volle kracht!

Over de instructeur

lien

1 Cursus

Ik ben Lilith, 23 jaar. Op mijn persoonlijk pad werk ik vooral rond het donkere aspect van de vrouwelijke energie. Maar zoals iedereen heb ik ook het lichte in mij. Met een zonneteken in kreeft ben ik vooral te vinden in het verzorgende vooral met dieren. Ik ben dierenarts studente met een passie voor roofvogels. Mijn droom is om zelf een eigen centrum te openen. Mijn spirituele pad begon al op jonge leeftijd toen ik in contact kwam met hekserij. Ik heb altijd al een band gehad met de natuur, heks zijn voelde voor mij als vrijheid. Ik kon mijn talenten gebruiken in combinatie met mijn passie voor de natuur. Ook het creatieve kan ik hierin kwijt, ik maak muziek en schilder graag. De zee en het bos zijn mijn favoriete plaatsen om mezelf te gronden en te helen.Ik vind mijn rust in de natuur, een rust die ik wil uitstralen naar vrouwen die dit account op hun pad krijgen.Mijn kernwaarden zijn: durf, authenticiteit en gerechtigheid.Die donkere energie, dat rebelse kantje van jezelf, de delen van jezelf die je liever niet aan de buitenwereld toont. Iedereen heeft donker in zichzelf, de wereld heeft donker nodig want zonder donker bestaat er geen licht. Denk maar aan de maan doorheen haar fases van donker naar licht gaat. Of de cyclus van de vrouw die meegaat met de stroom.

Waarom bang hebben van iets heel natuurlijks? Donker bezit transformatie kracht om juist in je grootste potentieel te staan. Op Lilithmoon kan je hier meer informatie over vinden. We werken onder andere rond taboes, schaduwwerk en transformatie. Omarm je donkere kant, je innerlijke rebel want jij verdient het om te stralen.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Prima cursus, zelf heb ik niet zoveel affiniteit met hekserij. Maar ik maak op het moment een heel moeilijke periode door en had behoeft om mijn vrouwelijke kracht te herontdekken en te versterken. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd omdat je hierin veel tools krijgt aangereikt en je bewuster omgaat met alledaagse rompslomp.

Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 2 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.