Profielfoto van
Instructeur

lien

Al 13+ jaar ervaring in Tarot, hekserij, spiritualiteit en zelfontwikkeling

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met lien

Ik ben Lilith, 23 jaar. Op mijn persoonlijk pad werk ik vooral rond het donkere aspect van de vrouwelijke energie. Maar zoals iedereen heb ik ook het lichte in mij. Met een zonneteken in kreeft ben ik vooral te vinden in het verzorgende vooral met dieren. Ik ben dierenarts studente met een passie voor roofvogels. Mijn droom is om zelf een eigen centrum te openen. Mijn spirituele pad begon al op jonge leeftijd toen ik in contact kwam met hekserij. Ik heb altijd al een band gehad met de natuur, heks zijn voelde voor mij als vrijheid. Ik kon mijn talenten gebruiken in combinatie met mijn passie voor de natuur. Ook het creatieve kan ik hierin kwijt, ik maak muziek en schilder graag. De zee en het bos zijn mijn favoriete plaatsen om mezelf te gronden en te helen.Ik vind mijn rust in de natuur, een rust die ik wil uitstralen naar vrouwen die dit account op hun pad krijgen.Mijn kernwaarden zijn: durf, authenticiteit en gerechtigheid.Die donkere energie, dat rebelse kantje van jezelf, de delen van jezelf die je liever niet aan de buitenwereld toont. Iedereen heeft donker in zichzelf, de wereld heeft donker nodig want zonder donker bestaat er geen licht. Denk maar aan de maan doorheen haar fases van donker naar licht gaat. Of de cyclus van de vrouw die meegaat met de stroom.

Waarom bang hebben van iets heel natuurlijks? Donker bezit transformatie kracht om juist in je grootste potentieel te staan. Op Lilithmoon kan je hier meer informatie over vinden. We werken onder andere rond taboes, schaduwwerk en transformatie. Omarm je donkere kant, je innerlijke rebel want jij verdient het om te stralen.

Cursussen

  • Cursus hekserij en vrouwelijke kracht voor beginners

    Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €25.
    1
    6

    In deze online cursus Hekserij verdiep je jezelf in de kunst van hekserij en de kracht van je vrouwelijkheid. Deze cursus biedt inzicht in het balanceren van donkere en lichte vrouwelijke energieën en het integreren van hekserijprincipes in je dagelijks leven, versterkt door de kracht van je menstruatiecyclus.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.