Profielfoto van

Femke | Feel free with food

Voeding en diëtetiek

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Femke | Feel free with food

Hi! Ik ben Femke, diëtist en ervaringsdeskundige op het gebied van eetregels. Dat laatste noem ik erbij, omdat eten echt een rode draad in mijn leven is. Ik eet graag en veel, maar heb mezelf ook jarenlang allerlei eetregels opgelegd uit angst om zwaarder te worden. Inmiddels heb ik manieren gevonden om die eetregels los te laten en weer echt te genieten van eten.

Ik vind voeding een fascinerend vakgebied. Met kleine wijzigingen in je eetpatroon kun je zoveel gezondheidswinst boeken en ziektes voorkomen. Dat vind ik prachtig! Daarom ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren.

Ik heb een Bachelor of Science in in Voeding en Diëtetiek en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nr. 19106056589. Ook heb ik een Master in Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Waarom ben ik instructeur op Soofos geworden?

Ik weet hoe het is om constant met eten bezig te zijn. Wel lekker willen eten, maar niet zwaarder willen worden. Minder gaan eten, maar steeds honger hebben. Weer een eetbui krijgen om daarna nóg meer op je eten te gaan letten. Die constante struggle is vermoeiend en verpest je leven. Je zit vast in je eigen eetregels.

Maar daar kun je weer uitkomen! Eten is bedoeld om van te genieten en om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Zodat jij kunt doen wat je leuk vindt! Nu, en niet pas als je weer in die broek past of weer lekker in je vel zit. En zónder schaamte of schuldgevoel.

In mijn cursus geef ik je praktische handvatten om het emotie-eten aan te pakken. Om fijner over jezelf en over je gewicht te gaan denken. En om gezonder te eten, lekker te bewegen en goed te slapen.

Mijn kennis over voeding en leefstijl

In mijn online programma vind je veel van de kennis die ik heb geleerd in mijn opleiding. Ook lees ik regelmatig nieuwe wetenschappelijke onderzoeken over voeding en leefstijl, zodat ik mijn cursus kan verbeteren.

Ik vind het belangrijk om mijn kennis met iedereen te delen, omdat je met iets eenvoudigs als voeding je gezondheid positief kunt beïnvloeden. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Kleine aanpassingen aan je eetpatroon kunnen al veel verschil maken. En bijvoorbeeld zorgen dat je afvalt of minder kans hebt op ziektes.

Ik ben in september 2020 afgestudeerd als diëtist. Ik heb 6 maanden stage gelopen en hierbij dagelijks veel cliënten geholpen, die bijvoorbeeld wilden afvallen, of diabetes of een te hoog cholesterol hadden. Hiernaast schrijf ik regelmatig mijn eigen blogs en schrijf ik voor de website Gezondeten.nl, die 150.000 bezoekers per maand trekt.

Ik ben er voor jou

Als je mijn cursus volgt, sta je er niet alleen voor! Je kunt mij al je vragen stellen, ik beantwoord ze altijd. Ik vind het namelijk belangrijk dat iedereen zich lekker in zijn vel voelt en geen zorgen heeft over voeding of gewicht.

Femke | Feel free with food geeft les over deze onderwerpen

Afvallen Dieet Gezondheid Levensstijl Mindset Voeding Voeding

Cursussen

Blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →