Ontdek de online opleidingen op Soofos.

Succesvol acquireren voor adviseurs

In deze opleiding leer jij om ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat
Je leert geen gladde verkooppraatjes, wel persoonlijk en effectief te zijn in je communicatie met potentiele klanten
Leer acquisitie op een persoonlijke en praktische manier
Leer om ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf

Dit ga je leren 👨‍🎓

Wat heb jij jouw opdrachtgevers te bieden? En wat betekent jouw product voor de ander? Door jouw commerciële radar af te leren stellen, weet jij precies wie jouw beste klanten zijn en kom je in actie op het moment dat een kans zich voordoet. Je bent ontspannen en in control in gesprekken en maakt excellente verbinding met je potentiële opdrachtgever. Kortom: Je weet voor tevreden opdrachtgevers te zorgen die steeds bij jou terugkomen!

Zo zit deze opleiding in elkaar

Nog meer weten over deze opleiding? Download de brochure en lees alles rustig door.

Krijg les van Laurens Roose

Hi, mijn naam is Laurens. Voor ik zelf de stap zette om ondernemer te worden, meer dan 10 jaar geleden, zag ik ook op tegen acquisitie. Het idee van jezelf ‘verkopen’ voelde gewoon niet goed. Maar, ik wilde ook ondernemen en daarom begon ik er toch aan. En met succes!

Ik ontdekte dat acquisitie ook anders kan. Mijn manier van acquisitie is gericht op persoonlijk contact en vanuit een overzichtelijk actieplan, geen ‘sluwe verkoperspraatjes’. Hiermee heb ik niet alleen mijn eigen adviesbureau voorzien van een stabiele opdrachtenstroom, maar help ik ook andere adviseurs en zelfstandigen om succesvol te worden in acquisitie.

Acquisitie draait niet om geluk en toeval, maar om voorbereiding en gelegenheid. Ik help mijn cursisten bij die voorbereiding en bij het zien van de juiste gelegenheid. Je ontwikkelt de juiste mindset en vaardigheden, waardoor je comfortabel nieuwe klanten vindt en je je vooral kunt richten op het helpen van die klanten. Daardoor wordt acquisitie voor jou niet alleen minder eng, maar ook veel effectiever.

Dit kun je na afloop van deze opleiding 💪

Zo werkt een opleiding op Soofos 🚀

Een opleiding op Soofos werkt anders dan een online cursus. Aan de hand van zelfstudiematerialen, live-sessies en een afsluitende opdracht, word jij opgeleid tot een volwaardig expert op dit gebied. Haal je een voldoende op de eindopdracht? Dan ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de stof beheerst.
Bekijk uitlegvideo

Stap 1 Aanmelden

Betaal de opleiding via jouw werkgever of maak gebruik van een opleidingsbudget. Betaal je zelf? Dan kun je ook kiezen voor gespreid betalen.

Stap 2 Begin met leren

Zodra de betaling verwerkt is kun je starten met de opleiding. Ga aan de slag met de zelfstudie materialen, neem deel aan een live sessie en stel vragen.

Stap 3 Maak de eindopracht

De eindopdracht is dé manier om te laten zien dat je de nieuwe kennis beheerst. Je levert deze in en de begeleider zal jouw eindopdracht beoordelen.

Stap 4 Behaal jouw certificaat

Behaal je een voldoende voor de eindopdracht? Dan krijg je een certificaat voor de opleiding waarmee je kunt aantonen dat je de skills beheerst.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat

Dit zijn alle onderdelen

Nog meer weten over deze opleiding? Download de brochure en lees alles rustig door.

Jouw beste aanbod - geen pitch maar plezier

Jouw beste aanbod: Geen pitch maar plezier

Wat is acquisitie eigenlijk? Uit welke stappen bestaat het? Ontwikkel je eigen gunfactor. Breng op een authentieke manier over waar jij voor staat.

Jouw beste klant - die ander zit wel op jou te wachten

Jouw beste klant: Die ander zit wel op jou te wachten

Ontdek wie concreet jouw beste klanten zijn en wie er wél op je zit te wachten. Door te focussen op de juiste personen maak je jouw commerciële efforts effectief en efficiënt.

Potentiele klanten benaderen - echte connectie maken

Potentiële klanten benaderen: Echte connectie maken

Leer herkennen wanneer het OK is om op iemand af te stappen en hoe je dat precies doet. Wat zeg je en wanneer? Zonder dat het opdringerig of ongecontroleerd voelt.

Excellent verbinden - niet of maar hoe

Excellent verbinden: Niet of, maar hoe

Leer wat je kunt doen om in zakelijke gesprekken kansrijke samenwerkingen te herkennen en om de ‘de klik’ te bevorderen zodat je excellent verbinding maakt met je potentiële klant.

Zorgen voor tevreden opdrachtgevers - goede afspraken maken

Zorgen voor tevreden opdrachtgevers: Goede afspraken maken

Goede afspraken zijn de basis voor leuk werk en tevreden opdrachtgevers. Leer hoe je in een offerte omgaat met onzekerheden, en het managen en waarmaken van verwachtingen.

Betaalde acquisitie: Van klein naar groot

Verdien jij deze training meteen al terug? Je maakt een propositie en een bijbehorend product zodat je altijd iets op zak wat hebt wat je zó kunt inzetten als een kans zich voordoet.

Stel je vragen live tijdens de live sessies en breng focus in het binnenhalen van je opdrachten

Live sessies

Er bestaat weinig leukers dan adviseurs door middel van live contact verder op weg te helpen. Elke maand houd ik een live sessie waar ik in ga op een van de onderwerpen uit de training. Voor jou de uitgelezen kans om mij vragen te stellen en zo nog meer focus aan te brengen in het succesvol binnenhalen van toffe opdrachten.

Acquisitie is doen

Challenges

Acquisitie is doen. Goed voorbereiden en dan eropuit. De training is daarom super praktisch. De vaardigheden en kennis die je leert pas je gedurende de training direct toe in 14 challenges die jou dwingen tot actie. Zo kom jij al vanaf het eerste moment uit de startblokken om succesvol te gaan acquireren.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat

Dit maakt deze opleiding zo uniek

Live sessies en feedback

Bij een opleiding zijn er meer mogelijkheden om vragen te stellen en om begeleiding te krijgen. Naast de online live sessies is er ook een groep waar je jouw vragen kunt stellen.

Krijg les van echte experts

Opleidingen gaan nog een stapje verder dan cursussen. Je krijgt les van alleen de allerbeste instructeurs, De instructeurs worden gecontroleerd op kwaliteit, ervaring en behaalde kwalificeringen.

Recht op jouw doel af

Aan de hand van opdrachten en videolessen leer je alles wat je moet weten. Je werkt stapsgewijs toe naar een eindopdracht waarmee je al je kennis in de praktijk gaat brengen. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de uitlegvideo over hoe een opleiding op Soofos werkt.

Deze opleiding duurt 6 maanden vanaf jouw startdatum. Binnen deze termijn dien je een voldoende voor de eindopdracht te halen om de opleiding succesvol af te ronden.

Mocht het door omstandigheden je toch niet lukken om de opleiding binnen 6 maanden af te ronden, dan kun je het best contact met ons opnemen via [email protected]. We zullen dan samen kijken naar de beste oplossing.

Als je direct betaald krijg je direct toegang. Je kunt ook kiezen voor een latere startdatum. Je ontvangt dan een mail met de mogelijkheid om eerder te starten als dat gewenst is.

Deze opleiding duurt 6 maanden. Het ligt grotendeels aan jezelf hoe snel je er doorheen gaat, en wanneer je er aan werkt. Houd er rekening mee dat je, naast het kijken van de video’s en het bijwonen van live-sessies, ook bezig bent het maken van de eindopdracht of -toets. Neem hier dus voldoende tijd voor.

De belangrijkste verschillen tussen opleidingen en cursussen zijn:

 1. De videolessen van een opleiding zijn gemaakt door de allerbeste instructeurs op Soofos, met relevante werkervaring of certificeringen. De opleidingen zijn dus van de hoogste kwaliteit.
 2. Tijdens de opleiding worden meerdere live sessies gegeven waar je aan deel kunt nemen.
 3. Een opleiding werkt toe naar een einddoel met een afrondende opdracht, waar je ook een speciaal certificaat voor behaald.
 4. Tijdens de opleiding heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen van echte professionals in het vakgebied.
Zeker. Tijdens het afrekenen kan je de bedrijfsgegevens van jouw werkgever invullen. Je kunt direct zelf betalen en de kosten terugvragen bij je werkgever, of je kunt kiezen om op rekening te betalen. De factuur wordt dan direct naar jouw werkgever gestuurd. Je krijgt dan toegang zodra de betaling van jouw werkgever verwerkt is.

Er zijn verschillende mogelijkheden en subsidies beschikbaar. Helaas is vanaf 2024 het STAP-budget afgeschaft. Echter zijn er nog veel andere subsidies beschikbaar, die je ook voor de opleidingen bij Soofos kunt gebruiken. Zo zijn er mogelijkheden in samenwerking met het UWV, kun je gebruik maken van het omscholingsbudget in Rotterdam en zijn er andere budgetten beschikbaar. Dit is vaak afhankelijk van jouw eigen situatie.

Klik hier om een overzicht van beschikbare subsidies te bekijken

Wil jij meedoen aan de opleiding "Succesvol acquireren" en dit leren:

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat
Volg deze complete opleiding op Soofos

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat
Meer weten over de opleiding?
Vraag de brochure aan 📘
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.