logo soofos opleidingen

Succesvol acquireren voor adviseurs

In deze opleiding leer jij om ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

€995

Of betaal 4x €249

Registreer

Kosteloos met STAP-budget

Registreer met STAP
Je leert geen gladde verkooppraatjes, wel persoonlijk en effectief te zijn in je communicatie met potentiele klanten
Leer acquisitie op een persoonlijke en praktische manier
Leer om ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf

Dit ga je leren 👨‍🎓

Wat heb jij jouw opdrachtgevers te bieden? En wat betekent jouw product voor de ander? Door jouw commerciële radar af te leren stellen, weet jij precies wie jouw beste klanten zijn en kom je in actie op het moment dat een kans zich voordoet. Je bent ontspannen en in control in gesprekken en maakt excellente verbinding met je potentiële opdrachtgever. Kortom: Je weet voor tevreden opdrachtgevers te zorgen die steeds bij jou terugkomen!

Zo zit deze opleiding in elkaar

Video afspelen over Profielfoto Laurens Roose - instructeur van het succesvol acquireren traject op Soofos

Krijg les van Laurens Roose

Hi, mijn naam is Laurens. Voor ik zelf de stap zette om ondernemer te worden, meer dan 10 jaar geleden, zag ik ook op tegen acquisitie. Het idee van jezelf ‘verkopen’ voelde gewoon niet goed. Maar, ik wilde ook ondernemen en daarom begon ik er toch aan. En met succes!

Ik ontdekte dat acquisitie ook anders kan. Mijn manier van acquisitie is gericht op persoonlijk contact en vanuit een overzichtelijk actieplan, geen ‘sluwe verkoperspraatjes’. Hiermee heb ik niet alleen mijn eigen adviesbureau voorzien van een stabiele opdrachtenstroom, maar help ik ook andere adviseurs en zelfstandigen om succesvol te worden in acquisitie.

Acquisitie draait niet om geluk en toeval, maar om voorbereiding en gelegenheid. Ik help mijn cursisten bij die voorbereiding en bij het zien van de juiste gelegenheid. Je ontwikkelt de juiste mindset en vaardigheden, waardoor je comfortabel nieuwe klanten vindt en je je vooral kunt richten op het helpen van die klanten. Daardoor wordt acquisitie voor jou niet alleen minder eng, maar ook veel effectiever.

Dit kun je na afloop van deze opleiding 💪

Zo werkt het registreren met STAP 🚀

Vanaf 2022 maakt de Nederlandse overheid het STAP budget beschikbaar. Hiermee heb jij een budget van €1000,- beschikbaar om nieuwe skills te leren. Lees hier meer over STAP & Soofos.

Stap 1 Registreren

Registreer je voor de opleiding door het formulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging.

Stap 2 Bevestig jouw aanmelding

Wij zetten de aanvraag binnen 2 werkdagen door. Bevestig jouw aanvraag bij het UWV.

Stap 3 Begin met leren

Jij kunt je nu focussen op het volgen van de opleiding. Het UWV handelt de betaling af en jij kunt snel beginnen.

Stap 4 Behaal jouw certificaat

Zodra je de opleiding afrondt ontvang je het certificaat - en belangrijker, jij hebt een berg nieuwe kennis opgedaan!

Dit zijn alle onderdelen

Jouw beste aanbod - geen pitch maar plezier

Jouw beste aanbod: Geen pitch maar plezier

Wat is acquisitie eigenlijk? Uit welke stappen bestaat het? Ontwikkel je eigen gunfactor. Breng op een authentieke manier over waar jij voor staat.

Jouw beste klant - die ander zit wel op jou te wachten

Jouw beste klant: Die ander zit wel op jou te wachten

Ontdek wie concreet jouw beste klanten zijn en wie er wél op je zit te wachten. Door te focussen op de juiste personen maak je jouw commerciële efforts effectief en efficiënt.

Potentiele klanten benaderen - echte connectie maken

Potentiële klanten benaderen: Echte connectie maken

Leer herkennen wanneer het OK is om op iemand af te stappen en hoe je dat precies doet. Wat zeg je en wanneer? Zonder dat het opdringerig of ongecontroleerd voelt.

Excellent verbinden - niet of maar hoe

Excellent verbinden: Niet of, maar hoe

Leer wat je kunt doen om in zakelijke gesprekken kansrijke samenwerkingen te herkennen en om de ‘de klik’ te bevorderen zodat je excellent verbinding maakt met je potentiële klant.

Zorgen voor tevreden opdrachtgevers - goede afspraken maken

Zorgen voor tevreden opdrachtgevers: Goede afspraken maken

Goede afspraken zijn de basis voor leuk werk en tevreden opdrachtgevers. Leer hoe je in een offerte omgaat met onzekerheden, en het managen en waarmaken van verwachtingen.

Betaalde acquisitie: Van klein naar groot

Verdien jij deze training meteen al terug? Je maakt een propositie en een bijbehorend product zodat je altijd iets op zak wat hebt wat je zó kunt inzetten als een kans zich voordoet.

Stel je vragen live tijdens de live sessies en breng focus in het binnenhalen van je opdrachten

Live sessies

Er bestaat weinig leukers dan adviseurs door middel van live contact verder op weg te helpen. Elke maand houd ik een live sessie waar ik in ga op een van de onderwerpen uit de training. Voor jou de uitgelezen kans om mij vragen te stellen en zo nog meer focus aan te brengen in het succesvol binnenhalen van toffe opdrachten.

Acquisitie is doen

Challenges

Acquisitie is doen. Goed voorbereiden en dan eropuit. De training is daarom super praktisch. De vaardigheden en kennis die je leert pas je gedurende de training direct toe in 14 challenges die jou dwingen tot actie. Zo kom jij al vanaf het eerste moment uit de startblokken om succesvol te gaan acquireren.

€995

Of betaal 4x €249

Registreer

Kosteloos met STAP-budget

Registreer met STAP

Dit maakt deze opleiding zo uniek

Live sessies en feedback

Bij een opleiding zijn er meer mogelijkheden om vragen te stellen en om begeleiding te krijgen. Naast de online live sessies is er ook een groep waar je jouw vragen kunt stellen.

Krijg les van echte experts

Opleidingen gaan nog een stapje verder dan cursussen. Je krijgt les van alleen de allerbeste instructeurs, De instructeurs worden gecontroleerd op kwaliteit, ervaring en behaalde kwalificeringen.

Recht op jouw doel af

Aan de hand van opdrachten en videolessen leer je alles wat je moet weten. Je werkt stapsgewijs toe naar een eindopdracht waarmee je al je kennis in de praktijk gaat brengen. 

Veelgestelde vragen

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid die je kan inzetten om cursussen en trainingen te volgen. Het is maximaal €1000 per persoon per jaar. Meer informatie hier over vind je op: stap-budget.nl.

Deze opleiding duurt 6 maanden vanaf jouw startdatum. Binnen deze termijn dien je een voldoende voor de eindopdracht te halen om de opleiding succesvol af te ronden.

Mocht het door omstandigheden je toch niet lukken om de opleiding binnen 6 maanden af te ronden, dan kun je het best contact met ons opnemen via [email protected] We zullen dan samen kijken naar de beste oplossing.

💡 Tip: Ben je in tijdnood? Probeer je dan echt te richten op de eindopdracht. De eindopdracht is verplicht en moet voldoende worden afgesloten om de opleiding succesvol te kunnen afronden. 

📣 Let op! Lukt het je niet om de opleiding succesvol af te ronden, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw STAP uitkering en is het mogelijk dat je het bedrag aan STAP moet terugbetalen.

Is jouw STAP-budget toegekend, maar wil je eerder of later starten? Neem dan eerst contact met ons op (via [email protected]) om te bespreken of dit mogelijk is.

Vervolgens dien je zelf bij het UWV een nieuwe startdatum door te geven, en een schermafbeelding hiervan naar ons te sturen.

Ben je al gestart met de opleiding, of is de startdatum al geweest? Dan is het niet meer mogelijk om dit te verzetten.

Deze opleiding duurt 6 maanden. Het ligt grotendeels aan jezelf hoe snel je er doorheen gaat, en wanneer je er aan werkt.

Houd er rekening mee dat je, naast het kijken van de video’s en het bijwonen van live-sessies, ook bezig bent het maken van de eindopdracht of -toets. Neem hier dus voldoende de tijd voor.

Als je ervoor kiest de opleiding met het STAP-budget te volgen dan betaalt de overheid namens jou maximaal €1000,-. Is de opleiding minder dan €1000,-? Dan hoef jij dus niets meer te betalen. Bij een bedrag hoger dan €1000,- wordt een eigen bijdrage van jou verwacht. Hier ontvang je in dat geval een aparte factuur voor die je kunt voldoen zodra het STAP budget aan je is toegekend.

Heb je bepaalde software nodig voor jouw opleiding? Dan dien je hier zelf voor te zorgen. Dit zit niet bij de opleiding inbegrepen.

De voorwaarde vanuit STAP is dat je tenminste 80% van de lessen volgt.

📣 Let op! Lukt het je niet om de opleiding succesvol af te ronden, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw STAP uitkering en is het mogelijk dat je het bedrag aan STAP moet terugbetalen.

Er is een aantal belangrijke verschillen met losse online cursussen op Soofos:

  1. De videolessen van een opleiding zijn gemaakt door de allerbeste instructeurs op Soofos, met relevante werkervaring of certificeringen. De opleidingen zijn dus van de hoogste kwaliteit.
  2. Tijdens de opleiding worden meermaals live sessies gegeven waar je aan deel kunt nemen.
  3. Een opleiding werkt toe naar een einddoel met een afrondende opdracht, waar je ook een speciaal certificaat voor krijgt.
  4. Tijdens de opleiding heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen van echte professionals in het vakgebied.

Wij zullen je aanvraag doorgeven bij het UWV. Jij kunt deze vervolgens op de dag dat het budget wordt verdeeld bevestigen met jouw DigiD.

Je kunt eventueel ook zelf direct naar het UWV gaan en daar de aanvraag voortzetten met de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen.

Als jouw aanvraag is goedgekeurd door het UWV, krijg je op de startdatum die in jouw aanmeldbewijs staat toegang tot de opleiding. Je vindt deze als je bent ingelogd op Soofos, bij het tabblad ‘Opleidingen’.

Wil jij meedoen aan de opleiding "Succesvol acquireren" en dit leren:

€995

Of betaal 4x €249

Registreer

Kosteloos met STAP-budget

Registreer met STAP

€995

Of 4x €249

Registreer

Kosteloos met STAP-budget

Registreer met STAP
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →