Profielfoto van
Instructeur

Wendy Ann

Bewustwording en Mindset

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Wendy Ann

Hai, mijn naam is Wendy’Ann en ben net zoals jij hier in dit leven soms nog aan het stoeien als mens met alle uitdagingen die langskomen in mijn leven hier. Maar mijn bewustzijn staat wijdt open en ik weet wie ik Ben. Door te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde heb ik alle vertrouwen dat mijn innerlijke stem het altijd, altijd goed heeft. Dit is een reis om dat te ontdekken.

Door ooit de keuze te hebben gemaakt aan mijzelf te werken zoals dat heet, te oefenen en veel te leren en te herinneren is het me gelukt om sterker en krachtiger in het leven te staan. Ondertussen ben ik nu alweer bijna 25 jaar bezig met mijn passie en praktijk: Dewegnaarjezelf. nl

Ik heb een eigen programma gehad: “Dewegnaarjezelf” op TV, ben vaak te gast geweest in programma’s en heb column”s en artikelen geschreven voor de bladen. Tevens is er een Kaartenapp met uitleg door mij geschreven waarbij je kaarten kunt trekken voor begeleiding.

Hierin mag ik velen begeleiden op hun pad, velen die HSP-er zijn, zeer gevoelig, uitdagingen hebben, anders zijn en nog niet geleerd hebben hiermee om te gaan. Jij bent ook zo iemand! Wees hier trots op en weet dat er van je gehouden wordt gewoon zoals je bent.

Ook relaties begeleid ik naar meer duidelijkheid en meer liefde naar elkaar toe, door elkaar te leren respecteren en waarderen veranderd de relatie in bondgenoten ipv vechtgenoten.

Samen met het paranormale wat ik altijd bij me heb gehad, is het voor mij een volledig pakketje wat ik kan gebruiken om iemand verder te helpen.

Mooi hè?

 

 

 

Cursussen

  • De weg naar Jezelf: Versterk je innerlijke kracht!

    Oorspronkelijke prijs was: €87.Huidige prijs is: €27.
    7
    32

    Deze cursus richt zich op persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Een innerlijke reis naar zelfontdekking en het versterken van persoonlijke kracht. In 7 weken kun je jouw leven veranderen!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.