Profielfoto van

Anita

Persoonlijke groei mbv Emotional Freedom Techniques

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Anita

Ik heb in een ver verleden verpleegkunde gestudeerd en werkte met veel plezier in de psychiatrie. Tot het me daar te spannend werd. Ik bleek niet bestand tegen de agressie-incidenten. Had ik toen Emotional Freedom Techniques gekend, dan was het misschien anders gelopen, maar ik koos voor een andere werkplek. In 2012 ben ik na het volgen van de nodige opleidingen gestart met Praktijk EFT-Aalten en heb ik inmiddels honderden mensen mogen helpen met uiteenlopende stressgerelateerde hulpvragen. Daarnaast ben ik mede-oprichter en momenteel voorzitter van Stichting EFT. Wie weet ben jij de volgende persoon die ontdekt dat er zoveel meer mogelijk is dan met alleen praten en pillen. Wil je zien hoe ik EFT ontdekte en horen wat het mij heeft gebracht? Kijk dan naar de gratis les genaamd: “Over Anita Eeltink”.

Anita geeft les over deze onderwerpen

Algemene Gezondheid EFT Gezondheid Stress

Cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Grip op stress en emoties met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  83
  Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT (Emotional Freedom Techniques) bij jezelf toe te passen. Een zeer effectieve en snelle methode waarmee je rust krijgt in je hoofd en hart. Het effect merk je direct! Deze methode krijgt ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aandacht en het goede nieuws is dat de basis vrij eenvoudig te leren is. Je kunt een aantal lessen gratis inzien om een eerste indruk te krijgen.
 • 5 Hoofdstukken

  Meer jezelf worden met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  7

  - 75 min extra lesmateriaal én twee persoonlijke consulten!- Met deze cursus ga je je gedrag en reacties beïnvloeden met een eenvoudige methode. Minder stress en meer rust in je hoofd en hart. Zodat jij nog meer jezelf kunt zijn; ook als je uitdagingen tegenkomt. Er zitten twee uitgebreide persoonlijke (online of offline) consulten van 75 minuten inbegrepen bij deze cursus. Je kunt dit volgen als vervolg op de cursus Grip op stress en emoties met EFT, maar je kunt ook meteen hier beginnen. De lessen uit 'Grip op stress en emoties' zitten namelijk ook in deze cursus. Heb je de cursus Grip op stress gevolgd? Dan kan ik je voor deze uitgebreidere cursus een korting aanbieden. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden! Ook voor mensen die al persoonlijke consulten afnemen, en daarnaast deze cursus willen doen, zijn er kortingsmogelijkheden. Ben je Soofos Plus abonnee? Dan kun je deze online cursus volgen binnen je abonnement. Als je gebruik wilt maken van de persoonlijke (online) consulten, ontvang je daarvoor een factuur of betaalverzoek van Prakijk EFT-Aalten à € 95,- per consult.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.