Meer jezelf worden met EFT (Emotional Freedom Techniques)

Anita Eeltink · 21 Juli 2023

- 75 min extra lesmateriaal én twee persoonlijke consulten!- Met deze cursus ga je je gedrag en reacties beïnvloeden met een eenvoudige methode. Minder stress en meer rust in je hoofd en hart. Zodat jij nog meer jezelf kunt zijn; ook als je uitdagingen tegenkomt. Er zitten twee uitgebreide persoonlijke (online of offline) consulten van 75 minuten inbegrepen bij deze cursus. Je kunt dit volgen als vervolg op de cursus Grip op stress en emoties met EFT, maar je kunt ook meteen hier beginnen. De lessen uit 'Grip op stress en emoties' zitten namelijk ook in deze cursus. Heb je de cursus Grip op stress gevolgd? Dan kan ik je voor deze uitgebreidere cursus een korting aanbieden. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden! Ook voor mensen die al persoonlijke consulten afnemen, en daarnaast deze cursus willen doen, zijn er kortingsmogelijkheden. Ben je Soofos Plus abonnee? Dan kun je deze online cursus volgen binnen je abonnement. Als je gebruik wilt maken van de persoonlijke (online) consulten, ontvang je daarvoor een factuur of betaalverzoek van Prakijk EFT-Aalten à € 95,- per consult.

 • 42 Lessen
 • 5u 28min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Transformeer naar een nóg mooiere versie van jezelf
 • Leg een stevige fundering voor optimaal resultaat
 • Leer EFT toe te passen op jouw persoonlijke doelen
 • Krijg hulp waar nodig (2 persoonlijke consulten inbegrepen)

Cursus inhoud

Vouw uit

Meer mezelf worden? Wie ben ik nu dan?

Natuurlijk ben jij al je hele leven jezelf. En daar is niets mis mee. Einde cursus, geen dank, graag gedaan.

Even zonder gekheid: ik hoop dat je weet dat je oké bent. Dat je maar een mens bent en – dus – niet perfect. Maar weten en voelen zijn soms twee heel aparte werelden. Misschien weet je ook dat er ergens een nóg mooiere versie van jezelf aanwezig is. Dat het anders kan dan hoe je je nu soms voelt of hoe je nu reageert in situaties.

In deze training ga je leren hoe je jezelf (je gedrag en je reacties) kunt beïnvloeden met een eenvoudige methode. Minder stress en meer rust in je hoofd en hart. Zodat jij nog meer jezelf kunt zijn; ook als je uitdagingen tegenkomt.

 

Wat kun je verwachten?

 • Misschien wil je leren om makkelijker je grenzen aan te geven.
 • Misschien wil je makkelijker kunnen praten in een groep of tijdens een vergadering.
 • Of je wilt leren beter voor jezelf te zorgen, voor jezelf durven kiezen zonder schuldgevoel.
 • Of wat minder last hebben van je innerlijke criticus.
 • Misschien zit je perfectionisme je in de weg.
 • Misschien wil je wat stabieler in het leven staan.
 • Of je wilt makkelijker met feedback en kritiek om leren gaan.
 • Misschien wil je wat rustiger kunnen reageren in specifieke situaties.

 

Hoe

We werken eerst aan een goede fundering. Je gaat je doelen en motivatie onder de loep nemen, én krijgt extra inspiratie aangereikt. Als de fundering eenmaal stevig staat, bouw je daarop verder. Je gaat alles (in jou) wat jou belemmert om je doel te halen, opruimen. En dat doe je met EFT (Emotional Freedom Techniques). Je werkt deels zelfstandig, maar je krijgt ook begeleiding in de vorm van minimaal twee individuele consulten. Deze vinden plaats in de praktijk in Aalten, of online via Skype of Zoom, want ook dat werkt prima. Ik gebruik gevorderde EFT-technieken tijdens deze consulten.

Verschil met de cursus ‘Grip op stress en emoties’

Deze cursus bevat 75 minuten extra lesmateriaal in vergelijking met de cursus ‘Grip op stress en emoties’. Het verschil zit hem dus niet alleen in de twee consulten, maar ook in de ruime aandacht voor inspiratie, motivatie, en doelgerichtheid. Twijfel je over welke van de twee cursussen te doen? Neem even contact op: 06 55 90 85 60 / [email protected]


Reacties

(uit de tijd dat deze cursus nog niet bij Soofos was ondergebracht):

“Ik heb genoten van de humor, inspiratie en ontroering.”

“Wat een uitgebreide training! Fijn dat ik mijn eigen tempo kan bepalen.”

“Precies wat ik nodig had!”

 

Wat vraagt het van je?

Deze training doe je op je eigen tempo en vraagt een actieve inzet van jou. Je bent gemotiveerd en plant er tijd voor in. Het is uitdrukkelijk geen training die je doet terwijl je naast je Netflixende partner op de bank zit. 😉

Je kunt dit volgen als vervolg op de cursus Grip op stress en emoties met EFT, maar je kunt ook meteen hier beginnen. De lessen uit ‘Grip op stress en emoties’ zitten namelijk ook in deze cursus. Heb je de cursus Grip op stress gevolgd? Dan kan ik je voor deze uitgebreidere cursus een korting aanbieden. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden!
Ook voor mensen die al persoonlijke consulten afnemen, en daarnaast deze cursus willen doen, zijn er kortingsmogelijkheden.

NB… voor Soofos Plus abonnees: je kunt deze cursus volgen binnen je abonnement, exclusief de persoonlijke consulten. Als je gebruik wilt maken van persoonlijke consulten, dan ontvang je daarvoor een factuur of betaalverzoek van Prakijk EFT-Aalten.

Over de instructeur

Anita Eeltink

2 Cursussen

Ik heb in een ver verleden verpleegkunde gestudeerd en werkte met veel plezier in de psychiatrie. Tot het me daar te spannend werd. Ik bleek niet bestand tegen de agressie-incidenten. Had ik toen Emotional Freedom Techniques gekend, dan was het misschien anders gelopen, maar ik koos voor een andere werkplek. In 2012 ben ik na het volgen van de nodige opleidingen gestart met Praktijk EFT-Aalten en heb ik inmiddels honderden mensen mogen helpen met uiteenlopende stressgerelateerde hulpvragen. Daarnaast ben ik mede-oprichter en momenteel voorzitter van Stichting EFT. Wie weet ben jij de volgende persoon die ontdekt dat er zoveel meer mogelijk is dan met alleen praten en pillen. Wil je zien hoe ik EFT ontdekte en horen wat het mij heeft gebracht? Kijk dan naar de gratis les genaamd: “Over Anita Eeltink”.

Beoordelingen

4.9 Gemiddelde beoordeling

9 Beoordelingen

 • 5
  8
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Duidelijk en eenvoudig goed begrijpbaar!!!

 2. Ik had al veel van ‘tapping’ gehoord, maar nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik weet wat er achter zit en hoe je dat dan precies moet toepassen. De filmpjes zijn duidelijk en informatief, en ik merkte al van bij de eerste oefening een groot verschil! Bedankt om dit beschikbaar te maken!

 3. Anita is een fijn persoon om na te kijken. Ze legt goed uit.

 4. Ik ben blij dat ik deze cursus ben tegengekomen .
  Ik kijk heel anders naar mijzelf .
  Goede uitleg heel duidelijk.

 5. Dankbaar ben en voel ik me na het 1-ste gesprek dat ik heb gehad met Anita tijdens deze opvolger.
  Het was even de wereld op zijn kop..
  Ook de lessen, met herhalingen van de vorige EFT cursus, waren ze voor míj van belang om te leren en ervaren, dat ík bepaal, dat het verleden niet meer mijn heden is.
  Wat een vrijheid ….
  Dankjewel Anita , je maakt dat mensen zich op hun gemak voelen met je wijsheid en je warme, open, betrokken houding.
  ik hoop dat steeds meer mensen zich aangesproken gaan voelen bij deze vorm van hulp en zelfonderzoek.
  Warme groet
  Nina

 6. Enkele jaren geleden heb ik kennis gemaakt met EFT. De techniek sprak me zo aan dat ik het graag zelf wilde leren toepassen, bij mezelf, op momenten dat ik het nodig heb.
  Met behulp van deze cursus van Anita heb ik de basis van EFT geleerd. Ik ben 3 maand met de cursus beziggeweest en de twee inbegrepen consulten waren oefenmomenten die me hielpen om te ervaren wat de techniek kan doen.
  De cursus is een stapsgewijze- en stimulerende methode voor mij geweest om het onder de knie te krijgen. Mijn complimenten hiervoor, Anita!

249Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 90 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.