Profielfoto van
Instructeur

Jolanda

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Jolanda

Jolanda Brandse is orthopedagoog, kinder- en jeugdpsycholoog en voedingsdeskundige. Met haar praktijk Balans en Bloei helpt ze kinderen bij het leren op school.

Jolanda heeft ervaring in veel vormen van onderwijs (basisschool, voortgezet onderwijs, regulier en speciaal).

Daarnaast heeft ze gewerkt in de jeugdzorg en basis GGZ (geestelijke gezondheidszorg). Haar specialisme is schoolpsycholoog.

Het is mijn drijfveer om de kwaliteiten van een kind en/of volwassene op de voorgrond te zetten. Dit doe ik door te focussen op wat er goed gaat, want “alles wat je aandacht geeft groeit”.

In 2017 ben ik zelf moeder geworden en ervaar ik hoe mooi, intens, kwetsbaar en ook zwaar ouderschap kan zijn. In deze nieuwe fase heb ik steeds meer interesse gekregen voor leefstijl, voeding en gezondheid in zijn algemeen.

Mijn motto is: “Als je goed in je vel zit, komt kwaliteit tot bloei”. Dit pas ik natuurlijk ook privé toe. Waarvan het starten met mijn eigen praktijk Balans en Bloei één van de onderdelen is. “Practise what you preach” sluit hierbij aan.

Cursussen

  • Grip op faalangst

    99
    1
    27

    Wil je geen stress meer bij het maken van toetsen en leren van nieuwe dingen? Helemaal klaar met buikpijn, rode vlekken en weinig eetlust als je een presentatie moet geven? Doe dan deze duidelijke cursus en leer hoe je omgaat met faalangst.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.