Profielfoto van
Instructeur

Erik en Miriam

Gezondheid - Afvallen - Hormonen - Slapen en Leefstijl

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Erik en Miriam

Heey! Wij zijn Erik & Miriam

Leefstijl & Hormoon coach

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Erik en Miriam, actief bezig met gezondheid. Miriam heeft hier zelfs iets langer ervaring mee dan Erik.

Erik ontwikkelde zijn interesse in gezondheid tijdens zijn sportperiode en werd al snel een personal trainer. Hij hielp voornamelijk vrouwen bij het afvallen door het aanpassen van hun voeding en het opstellen van trainingsplannen. Toch bleek het voor veel vrouwen moeilijk om hun gewenste gewicht te bereiken.

Hierdoor is Erik zich meer gaan verdiepen en ontdekte hij dat hormonen een rol spelen bij het vasthouden van vet en het verbranden ervan.

Miriam houdt ervan om nieuwe recepten uit te proberen en te bedenken en heeft veel kennis van voeding. Daarnaast heeft Miriam ook 20 jaar ervaring met de werking van ons menselijk brein. Een van de uitdagingen bij het afvallen is dat mensen vaak terugvallen in oude patronen.

Wanneer je begrijpt hoe je brein werkt, kun je deze patronen veel gemakkelijker doorbreken. Dit is waarom Miriam jou coacht in het doorbreken van oude patronen.

Samen helpen we jaarlijks meer dan 250 vrouwen  met onze programma's. We kijken niet alleen naar voeding en beweging, maar naar de totale levensstijl: inclusief hormonen, patronen, ontspanning, rust en slaap.

Door al deze aspecten aan te pakken, kun je blijvend afvallen zonder een strikt dieet te volgen. De vrouwen die deelnemen aan onze programma's behalen daadwerkelijk resultaten.

Wil jij afvallen zonder ooit nog te diëten? Volg onze cursus en we leren je hoe jij dit voor elkaar krijgt.

Erik en Miriam geeft les over deze onderwerpen

Afvallen Dieet Gezondheid Levensstijl Mindset Slaap Voedingscoach

Cursussen

  • Afvallen zonder dieet – Kickstart je vetverbranding

    Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €33.
    2
    43

    Creëer moeiteloos een optimale vetverbranding, leer hoe jij nooit meer vet vasthoudt én ontdek hoe je jouw ideale gewicht bereikt. Deze cursus is de kickstart om jouw vetverbranding AAN te zetten.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.