Microsoft Teams Cursussen

Ontdek de kracht van Microsoft Teams met onze cursussen. Leer alles over de functionaliteiten en ontvang handige tips en tricks. Word een expert in Teams!

Gerelateerd

Microsoft
  • Werken met Microsoft Teams – De basis

    Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €12.
    14
    128

    Wil jij beter en efficienter leren samenwerken in Microsoft Teams? Start dan snel met deze cursus en binnen no-time ben je een echte Teamspeler!

Efficiënt online samenwerken met Microsoft Teams

Wil jij leren hoe je efficiënt online kunt samenwerken met Microsoft Teams? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan om jou alle ins en outs van Teams bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Microsoft Teams cursus: leer alles wat je moet weten

Onze Microsoft Teams cursus is dé manier om snel en eenvoudig te leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van dit krachtige samenwerkingsplatform. Tijdens de cursus leer je stap voor stap hoe je Teams kunt gebruiken om efficiënt te communiceren, bestanden te delen en samen te werken met je collega’s. Van het aanmaken van een team tot het plannen van vergaderingen en het gebruik van handige functies, zoals het delen van je scherm, alles komt aan bod.

Teams training: haal het maximale uit Teams

Wil je nog dieper ingaan op de functionaliteiten van Teams? Dan is onze Teams training perfect voor jou! Tijdens deze training leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde tips en tricks om het maximale uit Teams te halen. Denk hierbij aan het gebruik van kanalen, het organiseren van bestanden en het instellen van notificaties. Na deze training ben jij een echte Teams-expert!

Met onze Microsoft Teams handleiding heb je altijd een handig naslagwerk bij de hand. Hierin vind je stapsgewijze instructies en handige tips om snel antwoord te vinden op al je vragen. Of je nu wilt weten hoe je een vergadering kunt plannen of hoe je een chatgesprek kunt starten, onze handleiding biedt uitkomst.

Wil jij ook efficiënt online samenwerken met Microsoft Teams? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! En het beste nieuws is: met een abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Microsoft Teams

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.