Verbrand razendsnel lichaamsvet met het keto dieet

Afvallen lukt niet echt en áls het dan lukt nooit op de plaatsen die jij wil: vetrolletjes rondom de buik en billen. En trouwens: je houdt ook te veel van lekker bbq-en en uit eten dus dat maakt het lastig, zeker in deze hete zomer. Gelukkig is er het keto dieet waarbij je volop vette speklappen en eieren kunt eten en toch snel en effectief lichaamsvet verbrandt! Na het volgen van deze cursus weet je alles over het keto dieet en zit je volop in ketose: het proces dat het keto dieet mogelijk maakt.
 • 30 Lessen
 • 2u 8min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Lekker blijven eten en toch afvallen!
 • Leer alles over het keto dieet.
 • Dagelijkse begeleiding met praktische tips & tricks.
 • Turbo boost je vetverbranding!

Wat is ketose?

Ketose is de staat van het lichaam waarbij het vet ziet en gebruikt als primaire vorm van brandstof in plaats van koolhydraten/suikers, wat normaliter het geval is. Dat heeft als gevolg dat het lichaamsvet sneller er effectiever wordt verbrand. Je valt dus af. En niet zomaar. Je verbrandt je vet! Snel en effectief. Om dat te bewerkstelligen moet je het lichaam dus eerst in ketose brengen: een biochemische omschakeling die door het keto dieet wordt gefaciliteerd.

In deze cursus leer je eerst wat het keto dieet is en hoe het werkt. Daarna begeleid ik je dag voor dag richting die staat van ketose in een 7-dagen programma waarin je die omschakeling (switch) gaat maken. Na het voltooien van deze cursus weet je alles over het keto dieet en zit je in ketose.

Dus, wil jij leren hoe lichaamsvet sneller en effectiever wordt verbrand? Wil jij snel pronken met je Summer Body? Start dan vandaag nog met deze cursus!

Over de instructeur

Aloha, ik ben Renato van Bloemenhuis, 49 jaar en trotse Brabander. In mijn dagelijks leven werk ik als fulltime coach, personal trainer, content creator  en ondernemer. Het helpen van mensen om zichzelf te kunnen helpen is al jaren mijn passie en mijn missie. Via mijn werk in de gym, succesvolle Youtube kanalen (5+ miljoen views) en online coaching heb ik al duizenden mensen mogen helpen. Hier op Soofos deel ik mijn kennis en ervaring in scherp geprijsde, beknopte, praktijk gerichte cursussen zonder poespas. Meer weten? Check mijn Facebook pagina.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik ben klaar met de cursus, maar hij blijft zeggen dat ik 97% heb voltooid. Ik zie niet waar nog iets open staat.
  Mvg Trieneke

 2. De informatie was duidelijk. Ik zal er zeker mijn voordeel mee doen.
  Renato zegt wel heel vaak eh…. Dat werd voor mij een beetje irritant.

49Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 81 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.