Cursus Maak je eigen Online Marketingplan

In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en daarin word uitgelegd wat je moet invullen.
 • Beginner
 • 6 Lessen
 • 1u 26min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over het maken van een marketingplan.
 • De geheimen van online marketing kennen.
 • Leer veelgebruikte technieken toepassen.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer je eigen marketingplan opstellen

Online marketing wordt steeds belangrijker. De online verkopen stijgen. Daarnaast raadplegen 80% van de mensen die niet online iets kopen eerst het internet. Het maakt dus eigenlijk helemaal niet uit of je nu een online winkel hebt, een kapper of advocaat bent. Zonder een goede online presentatie raakt je veel potentiële nieuwe klanten kwijt. En om dit te kunnen doen heb je een plan nodig, een online marketingplan wel te verstaan.

Online marketing is een vak geworden. De ondernemers die een site maken en vervolgens “maar wat aanrommelen” online gaan het niet redden. Daarvoor is de concurrentie te groot. Sterker nog; dit is gewoon zonde van je tijd en geld. Eigenlijk heb je geen keuze meer als ondernemer in deze eeuw. Je moet goed doordacht online gaan!

Wat ga je leren in deze online marketingcursus?

In deze cursus leer je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en ik leg je uit wat je moet invullen.

Tijdens het invullen van je online marketingplan geef ik je nog een hele serie gouden tips mee. Tips die ik opgedaan heb uit 20 jaar ervaring als internet marketeer en die alleen al deze investering meer dan waard zijn.

Dit biedt deze online cursus:

Ontdek wat belangrijk is in jouw marketingmix.

Krijg een optimale marketingstrategie.

Maak gebruik van het werkboek en maak je eigen marketingplan.

Ga vooroplopen in jouw branche, dankzij een sterk online marketingplan.

Over de instructeur

Stefan is een van de eerste internet marketing pioneers van Nederland. Op basis van zijn ervaring als online marketeer heeft Stefan meerdere online cursussen en trainingen ontwikkeld die jou en jouw website verder helpen. Stefan is er in gedreven er voor te zorgen dat deze kennis zo toegankelijk mogelijk zijn, door zijn cursussen altijd scherp te prijzen. Stefan heeft onderhand 10 boeken geschreven en zijn eigen online cursussen bedrijf opgericht, "De Internet Marketing Academy". De meest populaire cursussen van zijn academie zijn hier op Soofos te volgen.

Beoordelingen

3.9 Gemiddelde beoordeling

20 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  10
 • 3
  5
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Ik vond de cursus tegenvallen. Voor een beginner bevat het zeker interessante basiskennis, maar het is allemaal wat ouderwets. Ook zitten er (slordigheids)foutjes in, zoals een video die niet werkt en spel-/typfouten in het cursusmateriaal. Ik zou de cursus anno 2024 niet aanraden aan een beginnende online marketeer.

 2. Ik ben echt een “noob” op dit gebied maar kon dit goed volgen! Bedankt!

 3. Zeer interessant en gedetailleerd. Een fijne cursus.

 4. De cursus was interessant, maar soms wat langdradig.

 5. Voor het eerst dat ik mij verdiep in online-marketing. Deze cursus met werkboek heeft me een goed beeld gegeven waar ik over na moet denken. Blijkbaar ben ik er nog niet met enkel een mooie website. Gelukkig heeft de cursus op een heldere manier uitleg gegeven hoe ik met handige (gratis) tools mijn online marketing strategie kan aanpassen en/of verbeteren.

 6. Prima te volgen voor een leek. snelle kijk in deze wereld.

 7. Veel informatie met mogelijkheden naar vervolg cursussen!

 8. Tips waren duidelijk maar soms ook heel erg kort. Sommige onderwerpen waren wat onduidelijker maar over het algemeen een goede cursus!

 9. De cursus was heel interessant, maar heel langdradig. Sommige dingen waren onnodig, ander dingen waren dan wel weer heel leerrijk!! Ik kan er verder mee!! 😉

 10. Prima cursus. Heel nuttig voor het opzetten van ons nieuwe online marketing bedrijf.

 11. Ik heb super veel opgestoken van deze cursus was echt nieuw voor me maar heeft een goeie meerwaarde voor mij gehad.

Oorspronkelijke prijs was: €29.Huidige prijs is: €19.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 139 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.