Google Ads Cursussen

Leer alles over online adverteren met Google Ads op Soofos. Bereik je doelgroep, optimaliseer je campagnes en behaal succes met online adverteren!

Gerelateerd

Adverteren
 • Gratis Google Ads cursus

  Gratis
  0
  1

  Leer hoe je Google Ads optimaal inzet voor jouw bedrijf. Ontdek de voordelen, soorten campagnes, zoekwoordenonderzoek en praktische tips om je advertenties te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Perfect voor ondernemers en marketeers!

 • Conversies instellen in Google Ads en Tagmanager: Jouw complete gids

  97
  0
  0

  Leer stap voor stap hoe je conversies instelt in Google Ads en Tagmanager. Ontdek hoe je lead- en transactieconversies aanmaakt en controleert, en optimaliseer jouw campagnes met betrouwbare data voor maximale resultaten.

 • Online adverteren met Google Ads

  47
  6
  115

  Google Ads is een op het eerste gezicht ontzettend complexe tool. Het kan lastig zijn om een effectieve campagne in te richten, zoekwoorden onderzoek te doen of zelfs maar te weten waar je moet beginnen. Na het volgen van deze cursus heeft deze ontzettend flexibele en nuttige tool geen geheimen meer voor jou.

Leer effectief adverteren op het internet met een Google Ads cursus

Wil je graag leren hoe je effectief kunt adverteren op het internet? Dan is een Google Ads cursus precies wat je nodig hebt! Met deze cursus leer je alles over online adverteren en zoekmachine adverteren, zodat je succesvolle advertentiecampagnes kunt opzetten en beheren.

Waarom een Google Ads cursus volgen?

Online adverteren is tegenwoordig essentieel voor bedrijven en ondernemers die hun doelgroep willen bereiken. Met een Google Ads cursus krijg je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om effectieve advertentiecampagnes op te zetten en te optimaliseren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met online adverteren, een Google Ads training biedt altijd nieuwe inzichten en praktische tips.

Wat leer je tijdens een Google Ads cursus?

Tijdens een Google Ads cursus leer je onder andere hoe je advertentiecampagnes kunt opzetten, zoekwoorden kunt bepalen, advertentieteksten kunt schrijven en budgetten kunt beheren. Daarnaast leer je hoe je de prestaties van je advertenties kunt meten en optimaliseren, zodat je het maximale rendement uit je advertentiebudget haalt. Met praktijkvoorbeelden en oefeningen krijg je de kans om de opgedane kennis direct toe te passen.

Start vandaag nog met een Google Ads cursus op Soofos!

Wil jij ook leren hoe je effectief kunt adverteren op het internet? Start dan vandaag nog met een Google Ads cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en ontdek de wereld van online adverteren met een Google Ads cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Google Ads

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.