PHP Cursussen

Leer programmeren met onze PHP cursussen op Soofos. Leer webontwikkeling, dynamische websites bouwen en gegevens uit databases halen. Start vandaag nog!

 • Online Beginnerscursus Programmeren in PHP (versie 5.6)

  Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €45.
  17
  229

  Ontdek aan de hand van video's en opdrachten hoe PHP werkt en waarom programmeren in PHP zo ontzettend populair is de laatste tijd.

 • Online Cursus PHP – Leer PHP Ontwikkeling

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €39.
  15
  133

  In deze online cursus PHP behandelen we de essentiële basis die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de programmeertaal PHP.

PHP Cursussen - Online leren op Soofos

Wil je graag leren programmeren in PHP? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende PHP cursussen aan waarmee je op een leuke en interactieve manier de PHP programmeertaal kunt leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd een PHP training die bij jou past.

PHP Cursus voor beginners

Ben je nieuw in de wereld van PHP? Geen probleem! Onze PHP beginnerscursus is speciaal ontworpen voor mensen zonder programmeerervaring. In deze cursus leer je stap voor stap de basisprincipes van PHP. Van het schrijven van eenvoudige scripts tot het bouwen van dynamische webpagina’s, je zult al snel vertrouwd raken met de mogelijkheden van PHP.

PHP Ontwikkeling en Training

Voor degenen die al bekend zijn met PHP en hun vaardigheden willen verbeteren, bieden wij ook geavanceerde PHP trainingen aan. Tijdens deze cursussen leer je hoe je complexe webapplicaties kunt bouwen en geavanceerde technieken kunt toepassen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door de verschillende aspecten van PHP ontwikkeling en zorgen ervoor dat je de nodige kennis en vaardigheden opdoet.

Of je nu een beginner bent of een ervaren programmeur, onze PHP cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze populaire programmeertaal. Met onze interactieve lessen en praktische oefeningen kun je direct aan de slag en je nieuwe vaardigheden in de praktijk brengen.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met een PHP cursus op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden van deze krachtige programmeertaal. En het beste van alles is dat je onze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Wacht niet langer en begin nu met leren!

Deze instructeurs geven les over PHP

Blogs over PHP

De meest gevraagde programmeertalen

Programmeren is enorm belangrijk. Mensen gaan namelijk meer en meer rekenen op gecodeerde producten. In zekere mate maakt het mensen niet meer uit hoeveel code…

25 februari 2020

Dit is waarom je moet leren programmeren

5 redenen waarom jij moet leren programmeren

Vrijwel alles dat we doen op een dag wordt mogelijk gemaakt door code. Stel je eens voor hoe de wereld zou zijn zonder de programmeertalen.…

1 april 2019

Nieuwe programmeertalen leren: Python, JavaScript, PHP en HTML&CSS

4 geweldige programmeertalen die jij moet kennen!

De hele dag lopen we met onze telefoon in de hand, kijken we tv of Netflix en zijn we enorm druk in de weer met…

23 juli 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.