Github Cursussen

Leer alles over Github met onze cursussen – Ontdek de basisprincipes, beheer code, maak branches en optimaliseer je workflow. Gratis met Soofos Plus!

  • Cursus Versiebeheer met GitHub

    Oorspronkelijke prijs was: €10.Huidige prijs is: €5.
    3
    26

    Cursus Versiebeheer met GitHub. Beheer al je projecten in een centraal en overzichtelijk systeem waar je alle wijzigingen kan bijhouden.

Opleidingen over Github

Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
3

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

GitHub - Online leren voor cursussen

Wil je graag meer leren over GitHub? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan om je te helpen bij het begrijpen en gebruiken van GitHub. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over GitHub.

GitHub cursus voor beginners

Als je nieuw bent met GitHub, is onze GitHub cursus voor beginners de perfecte plek om te beginnen. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je GitHub kunt gebruiken en hoe je jouw projecten kunt beheren. Van het maken van een repository tot het samenwerken met anderen, je leert alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn op GitHub.

GitHub handleiding en tutorials

Naast onze cursussen bieden we ook een uitgebreide GitHub handleiding en verschillende tutorials aan. Deze bronnen zijn handig als naslagwerk of om specifieke onderwerpen verder te verkennen. Of je nu wilt weten hoe je een pull request maakt of hoe je branches kunt beheren, onze handleiding en tutorials bieden duidelijke uitleg en praktische voorbeelden.

Wil je graag meer leren over GitHub? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die meer wil weten over GitHub. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbeteren van je GitHub vaardigheden!

Deze instructeurs geven les over Github

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.