Profielfoto van
Instructeur

Mr. Antoinette Nunes van Identief

focus, effectiviteit, productiviteit, time-management, ondernemerschap, online ondernemen,

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Mr.

Mijn missie:
Kies voor een mooi leven in balans met jezelf. Kies voor wat jij belangrijk vindt door anders met je tijd om te gaan en bewust succesvol gedrag te ontwikkelen.

Sinds 2016 heb ik Identief opgericht waarin dit deze missie volop nastreef. Daarnaast ben ik reeds 25 jaar als mede-eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Hierbij adviseer en begeleid ik ondernemers met juridische en groeivraagstukken.
Na het afronden van de opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik dus veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, zo ook in tal van bestuursfuncties.

Afgelopen tien jaar heb ik mij steeds meer gericht op kennis krijgen over persoonlijke ontwikkeling, de werking van het brein en focus & effectiviteit. Vanuit deze opgedane kennis heb ik diverse methodes ontwikkeld om effectiever te werken en beter je doelen te bereiken. (Zoals bijvoorbeeld de Lege Inbox Methode en de RDA-methode). Maar ook om meer ontspannen te zijn, de juiste keuzes te maken en veel meer te genieten van het leven.

Als jurist, consultant en trainer help ik je graag met het ontwikkelen van focus, het realiseren van je dromen en verlangens op een zo effectief mogelijke wijze. Uiteraard voor die gewenste groei en resultaten, maar niet in de laatste plaats om veel meer te ontspannen en te genieten van je werk en leven.

De insteek is dat je jouw leven bouwt aan de hand van jouw normen & waarden, vanuit jouw specifieke kwaliteiten en potentieel. Dit maakt het veel eenvoudiger om je doelen daadwerkelijk te bereiken, en echt te doen en bereiken waar jij van droomt.

mr. Antoinette Nunes

Mr. geeft les over deze onderwerpen

Juridisch Zakelijk

Cursussen

  • Maak in 8 stappen eenvoudig jouw algemene voorwaarden

    Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €37.
    9
    58

    Leer in 8 eenvoudige stappen zelf je algemene voorwaarden te maken. Wanneer jij als ondernemer een bedrijf hebt of wilt starten dan is het aan te raden Algemene Voorwaarden op te stellen. Hierin maak je basisafspraken voor je bedrijf. Met deze eenvoudige en korte basistraining maak je op een eenvoudige manier jouw algemene voorwaarden volgens een helder juridisch kader. Hierdoor bespaar je hoge (juridische) kosten terwijl je alles toch juridisch goed geregeld hebt als ondernemer. Een must voor iedere ondernemer.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.