Maak in 8 stappen eenvoudig jouw algemene voorwaarden

Leer in 8 eenvoudige stappen zelf je algemene voorwaarden te maken. Wanneer jij als ondernemer een bedrijf hebt of wilt starten dan is het aan te raden Algemene Voorwaarden op te stellen. Hierin maak je basisafspraken voor je bedrijf. Met deze eenvoudige en korte basistraining maak je op een eenvoudige manier jouw algemene voorwaarden volgens een helder juridisch kader. Hierdoor bespaar je hoge (juridische) kosten terwijl je alles toch juridisch goed geregeld hebt als ondernemer. Een must voor iedere ondernemer.
 • Beginner
 • 8 Lessen
 • 18min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Wat algemene voorwaarden zijn en waarom je ze nodig hebt.
 • Wat je juridisch wel en niet mag regelen in je algemene voorwaarden.
 • Hoe jij eenvoudig de basis van jouw algemene voorwaarden opstelt.
 • Hoe jij ervoor zorgt dat jouw algemene voorwaarden ook van toepassing zijn..

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

In deze cursus leer je hoe jij zelf in 8 makkelijke stappen je algemene voorwaarden opstelt voor je bedrijf.
Iedere les krijg je een stukje nieuwe kennis uitgelegd, en wordt het voor jou duidelijker wat in jouw situatie echt nodig en belangrijk is.

Je doorloopt 8 korte video’s waarin eenvoudig en helder wordt uitgelegd wat het juridisch kader is voor jouw algemene voorwaarden. Wat wel en niet mag, en hoe je zelf de basis opstelt.

De totale training bevat de volgende lessen om zelf je algemene voorwaarden volgens de juridische spelregels op te stellen:

 1. Wat zijn algemene voorwaarden?
 2. Waarom gebruik je algemene voorwaarden?
 3. Wat staat in de algemene voorwaarden?
 4. Zelf aan de slag.
 5. Wat mag niet?
 6. Zwarte en grijze lijst.
 7. Informeer/Communiceer.
 8. Succes en extra tip.

Over de instructeur

Mijn missie:
Kies voor een mooi leven in balans met jezelf. Kies voor wat jij belangrijk vindt door anders met je tijd om te gaan en bewust succesvol gedrag te ontwikkelen.

Sinds 2016 heb ik Identief opgericht waarin dit deze missie volop nastreef. Daarnaast ben ik reeds 25 jaar als mede-eigenaar verbonden aan Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs. Hierbij adviseer en begeleid ik ondernemers met juridische en groeivraagstukken.
Na het afronden van de opleiding Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik dus veel kennis en ervaring opgedaan in de dagelijkse praktijk, zo ook in tal van bestuursfuncties.

Afgelopen tien jaar heb ik mij steeds meer gericht op kennis krijgen over persoonlijke ontwikkeling, de werking van het brein en focus & effectiviteit. Vanuit deze opgedane kennis heb ik diverse methodes ontwikkeld om effectiever te werken en beter je doelen te bereiken. (Zoals bijvoorbeeld de Lege Inbox Methode en de RDA-methode). Maar ook om meer ontspannen te zijn, de juiste keuzes te maken en veel meer te genieten van het leven.

Als jurist, consultant en trainer help ik je graag met het ontwikkelen van focus, het realiseren van je dromen en verlangens op een zo effectief mogelijke wijze. Uiteraard voor die gewenste groei en resultaten, maar niet in de laatste plaats om veel meer te ontspannen en te genieten van je werk en leven.

De insteek is dat je jouw leven bouwt aan de hand van jouw normen & waarden, vanuit jouw specifieke kwaliteiten en potentieel. Dit maakt het veel eenvoudiger om je doelen daadwerkelijk te bereiken, en echt te doen en bereiken waar jij van droomt.

mr. Antoinette Nunes

Beoordelingen

3.8 Gemiddelde beoordeling

9 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  6
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Helder en duidelijk waar je op moet letten bij het opstellen van de Algemene Voorwaarden.

 2. Heldere cursus waar ik meteen mee aan de slag kan! Dank!

 3. Handige cursus, kort en krachtig wordt het uitgelegd en alles is duidelijk.

 4. Heb veel mogen leren. Breng ik zeker mee in mijn verdere carrière.

 5. Deze cursus is een goede korte introductie op het thema van de Algemene Voorwaarden. Aangezien ik zelf recentelijk algemene voorwaarden heb opgesteld voor mijn VOF, heb ik na zo’n 30 uur werk (zonder enige juridische achtergrond) een (hopelijk) gedegen document waarop ons bedrijf zich kan beroepen. Als ik deze cursus aan het begin van die uitzoektocht had gekregen, dan had ik er zeker iets aan gehad. Echter, ik betwijfel dan of ik er geld voor over zou hebben: alles in deze cursus zou ik op 1 á 2 websites binnen een uur geleerd kunnen hebben.
  Ik denk dat de cursus zeker rijker zou worden als er meer materiaal in zou zitten: meer uitweiding over de verschillende branches, wat maakt algemene voorwaarden verschillend tussen hen. Wat maakt dat de overheid 3 groepen kenmerkt en welk verschil brengen de zwarte / grijze lijst dan in de praktijk? Misschien dat praktijkvoorbeelden van mevr. Nunes zelf ook een mooie aanvulling zouden zijn waarmee de filmpjes echt iets toevoegen ipv de bovenstaande informatie herhalen. Alsnog dank voor de mogelijkheid om deze cursus te volgen!

 6. Weinig diepgang en heb niet het idee dat ik nu klaar ben om mijn eigen voorwaarden te schrijven. En een spelfout in het bedankbericht staat gewoon slordig, zeker als het uitgerekend het woord uit de titel van de cursus betreft.

Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €37.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 55 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.