Profielfoto van

Oscar

Ondernemen, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Oscar

Wat leuk dat je interesse hebt in een van mijn trainingen. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben ondernemer en auteur en als parttime docent 'Ondernemerschap' verbonden aan een Hogeschool. Ik ben tevens de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Ik help graag mensen op een heldere en toegankelijke manier met ondernemen en alles wat erbij komt kijken.

Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om succesvol zelfstandig te ondernemen. : de wereld wordt een stuk leuker, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Ik ben auteur van onder meer 'Ondernemen is net reizen' (2013) en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!" (2019), boeken waarvan inmiddels respectievelijk de vijfde en derde druk zijn verschenen.

Na heel veel gereisd te hebben en een een carrière in het marktonderzoek ben ik in 2011 voor mijzelf begonnen als business mentor en trainer en sinds 2018 geef ik ook parttime les in Ondernemerschap op Hogeschool Windesheim. Ik vind het leuk om bij studenten 'het luikje' ondernemen in hun hoofd te openen.

Mijn lessen en trainingen staan bekend als hoogwaardig, toegankelijk en leuk. Geen droge kost, maar dynamische content, die jij meteen kunt toepassen. Lessen die nu ook voor jou beschikbaar zijn!

Maak kennis met een van de proeflessen en als je meer over mij wil weten.. Google gerust! :-)

Veel succes !

Oscar

Oscar geeft les over deze onderwerpen

Ondernemen Ondernemen Zakelijk

Cursussen

 • 2 Hoofdstukken

  Succesvol je eigen bedrijf starten, business plan en meer!

  9
  Je eigen bedrijf starten is een mooi avontuur! Je kunt dit avontuur vergelijken met een reis die je maakt. In deze online cursus neemt Oscar Bulthuis, je mee door het avontuur van ondernemen. Oscar is bekend als bestselling auteur van onder andere de boeken 'Ondernemen is net reizen' en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!' Daarnaast richtte Oscar in 2014 'De Starters Academie' op iedereen met een ondernemersidee 'het vak' ondernemen te leren.Op een inspirerende wijze leert hij jou meer over de mogelijkheden en de valkuilen van het ondernemen. Met behulp van deze prachtige videoreeks, voorzien van E-books, opdrachten en templates werk jij aan een stevig fundament voor jouw business!Misschien niet de goedkoopste cursus, maar dit is beslist geen saaie kost en echt iets anders dan je gewend bent. Er zit een schat aan kennis en ervaring in verwerkt. Investeer in jezelf en geniet van je ondernemersavontuur!
 • 1 Hoofdstuk

  Verder Groeien met je bedrijf en als ondernemer

  0
  Je bent inmiddels gestart als zelfstandig ondernemer/ZZP-er en je zoekt krachtige strategieën om verder te groeien, zowel persoonlijk als met je bedrijf. Leer in deze cursus hoe je werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf: Groei zelf mee met je bedrijf! Haal daarmee gelijk een hogere omzet en geniet volop van het ondernemers avontuur! Deze cursus is een vervolg op onze eerste cursus: Succesvol je eigen bedrijf starten.

Blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.