Profielfoto van
Instructeur

Oscar Bulthuis

Ondernemen, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Oscar

Wat leuk dat je interesse hebt in een van mijn trainingen. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben ondernemer en auteur en als parttime docent 'Ondernemerschap' verbonden aan een Hogeschool. Ik ben tevens de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Ik help graag mensen op een heldere en toegankelijke manier met ondernemen en alles wat erbij komt kijken.

Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om succesvol zelfstandig te ondernemen. : de wereld wordt een stuk leuker, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Ik ben auteur van onder meer 'Ondernemen is net reizen' (2013) en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!" (2019), boeken waarvan inmiddels respectievelijk de vijfde en derde druk zijn verschenen.

Na heel veel gereisd te hebben en een een carrière in het marktonderzoek ben ik in 2011 voor mijzelf begonnen als business mentor en trainer en sinds 2018 geef ik ook parttime les in Ondernemerschap op Hogeschool Windesheim. Ik vind het leuk om bij studenten 'het luikje' ondernemen in hun hoofd te openen.

Mijn lessen en trainingen staan bekend als hoogwaardig, toegankelijk en leuk. Geen droge kost, maar dynamische content, die jij meteen kunt toepassen. Lessen die nu ook voor jou beschikbaar zijn!

Maak kennis met een van de proeflessen en als je meer over mij wil weten.. Google gerust! :-)

Veel succes !

Oscar

Oscar geeft les over deze onderwerpen

Ondernemen Zakelijk

Cursussen

 • Succesvol je eigen bedrijf starten, business plan en meer!

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.
  11
  85

  Wil jij je eigen bedrijf starten maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Oscar Bulthuis neemt je van A tot Z mee door het avontuur van ondernemen. Als oprichter van ‘De Starters Academie’ kan hij jou als geen ander leren ondernemen. Zowel de kansen als valkuilen komen aan bod. Zijn schat aan kennis en ervaring zorgt ervoor dat jij geniet van jouw ondernemersavontuur!

 • Verder Groeien met je bedrijf en als ondernemer

  Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.
  0
  18

  Net gestart als zelfstandige? Leer in deze cursus groeistrategieën voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Werk aan je bedrijf, vergroot omzet en ondernemingsplezier. Dit is een vervolg op de cursus 'Succesvol je eigen bedrijf starten'.

Blogs

Lees over instructeur Oscar Bulthuis op Soofos

Instructeur Interview: Oscar Bulthuis

De online cursussen op Soofos worden gegeven door verschillende instructeurs. De online cursussen ‘Succesvol je eigen bedrijf starten‘ en ‘Verder groeien als ondernemer‘ worden gegeven…

20 februari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.