Profielfoto van
Instructeur

Matthijs Quaars

Audio

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Matthijs

www.instagram.com/diamond_podcasting

www.diamond-podcasting.com

Matthijs Quaars is audiospecialist in podcasting en muziek bij Quaars Productions. Van muzikant naar audiovisueel freelancer naar eigenaar van Diamond Podcasting. Hij is zelfstandig ondernemer in audio en drumt in de internationale metalband Spoil Engine. Cd's, vinylplaten en t-shirts van deze band worden wereldwijd gedistribueerd. Hij wordt ondersteund door merken waaronder Tama drums, Meinl cymbals, Evans drumhead en Balbex drumstokken. Met zijn bedrijf helpt hij zelfstandige ondernemers en professionals bij het vinden van goed geluid voor hun eigen en podcasts en muziek. Matthijs is al meer dan 15 jaar muzikaal actief en heeft een opleiding in audio production aan het SAE Institute gevolgd. Daarnaast heeft hij met een aantal topproducers samengewerkt in de internationale musicscene.

Cursussen

 • Cursus Eigen Podcast Beginnen

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €24,50.
  17
  156

  Podcasting in Nederland word steeds populairder en is een geweldige manier om je kennis te delen. Leer hoe jij je eigen podcast maakt.

 • Gratis cursus Muziek mixen en masteren

  Gratis
  7
  201

  Vind je eigen sound. Thuis muziek maken maar ontevreden met het geluid? In deze gratis cursus leer je professioneel mixen en masteren.

 • Muziek Mixen en Masteren voor Beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49,50.
  14
  227

  Maak jij thuis achter de computer je eigen muziek, maar klinkt het nog niet zoals je zou willen? Ben jij op zoek naar je eigen sound voor je muziek of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen? Volg deze cursus en leer alles wat je moet weten om je eigen muziek professioneel te gaan mixen en masteren. Na afloop kun jij je muziek vol vertrouwen de wereld in sturen!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.