Muziek Mixen Cursussen

Leer de kunst van het mixen en word een meesterlijke DJ met onze cursussen. Ontdek de wereld van muziekproductie, geluidstechniek en audio-editing op Soofos.

 • Complete Online DJ cursus voor Beginners [2024]

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  0
  6

  Deze beginnerscursus DJ'en omvat alles van setup en basis mixtechnieken tot geavanceerde effecten en je eerste optreden, perfect om je DJ-vaardigheden te ontwikkelen.

 • Podcast en audio editing met Audacity

  49
  2
  40

  Wil jij audio fragmenten opnemen, bewerken, monteren en exporteren zodat je je eigen podcast kunt maken en publiceren? Dat en nog veel meer, leer je in deze cursus!

 • Techno muziek produceren in Ableton voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  3
  57

  Droom jij ervan om je eigen muziek te maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze cursus leer je een Techno track produceren van begin tot eind in Ableton Live 11. Leer de basis van muziekproductie zonder moeilijke theorie.

 • Snel op weg met Garageband

  45
  0
  21

  Start snel met GarageBand: Creëer beats, DJ als een pro en verken nieuwe geluiden. Download geluidspakketten voor jouw unieke muziekstijl. Eenvoudig en krachtig.

 • Gratis cursus Muziek mixen en masteren

  Gratis
  7
  201

  Vind je eigen sound. Thuis muziek maken maar ontevreden met het geluid? In deze gratis cursus leer je professioneel mixen en masteren.

 • Muziek Mixen en Masteren voor Beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49,50.
  14
  227

  Maak jij thuis achter de computer je eigen muziek, maar klinkt het nog niet zoals je zou willen? Ben jij op zoek naar je eigen sound voor je muziek of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen? Volg deze cursus en leer alles wat je moet weten om je eigen muziek professioneel te gaan mixen en masteren. Na afloop kun jij je muziek vol vertrouwen de wereld in sturen!

 • Online DJ Cursus voor Beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €29.
  5
  111

  Heb jij altijd al vol bewondering gekeken naar DJ's als Armin van Buuren, DJ Hardwell en Nicky Romero? Ook jij kan leren om zo te draaien! Om goed te worden in het DJ-vak heb je een gevoel voor ritme en een grote passie voor muziek nodig. Maar, met alleen liefde voor muziek en passie kom je er niet. Je moet natuurlijk ook de skills bezitten die nodig zijn om te draaien als een succesvolle DJ. Deze skills leer je in deze online dj cursus.

Muziek Mixen Cursus - Online leren | Soofos

Wil je graag leren hoe je je eigen muziek kunt mixen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan op het gebied van muziek mixen, zodat jij je skills kunt verbeteren en je eigen unieke sound kunt creëren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in muziekproductie, DJ-cursussen, geluidstechniek, mixtechnieken en audio-editing.

Leer muziek mixen als een professional

Met onze muziek mixen cursussen leer je stap voor stap hoe je jouw muziek kunt laten klinken als een professional. Je leert alles over de verschillende mixtechnieken en hoe je deze kunt toepassen op jouw eigen tracks. Van het balanceren van de verschillende instrumenten tot het creëren van de perfecte geluidsdynamiek, onze cursussen bieden je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je eigen unieke sound te creëren.

Ontdek de wereld van geluidstechniek en audio-editing

Naast het mixen van muziek, bieden onze cursussen ook een diepgaande kijk op geluidstechniek en audio-editing. Je leert hoe je geluid kunt opnemen, bewerken en optimaliseren, zodat je de beste geluidskwaliteit kunt bereiken. Of je nu geïnteresseerd bent in het produceren van je eigen muziek of het werken als geluidstechnicus, onze cursussen bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de wereld van geluidstechniek en audio-editing.

Wil jij graag leren hoe je muziek kunt mixen als een professional? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Muziek Mixen

Blogs over Muziek Mixen

Deze online cursussen zijn ideaal voor jou als muziekliefhebber

Dj of drums? Cursussen voor de echte muziekliefhebbers

Altijd al gedroomd van drummen of dj zijn? Pak je kans en volg een online cursus! Ontdek jouw talent, gewoon vanuit thuis.

23 juli 2021

dj worden beginner tips

Hoe word je DJ? De musthaves in 2021

Lees wat je nodig hebt om DJ te worden en welke kennis je hiervoor nodig gaat hebben. Lees over de software, hardware en kennis over het DJ'en.

15 juni 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.