Dj of drums? Cursussen voor de echte muziekliefhebbers

Rick de Bie
  | 
6 augustus 2021

Zie jij soms iemand op het station die piano spelen en denk je ”goh, kon ik dat maar?”. Goed nieuws: ook deze persoon is hoogstwaarschijnlijk niet geboren met de vaardigheid om noten te lezen en een instrument te kunnen spelen.

Wil je op je eigen tempo het ritme van de muziek te pakken krijgen? Met deze online cursussen leer jij op een leuke manier je nieuwe favoriete instrument spelen.

Cursussen voor dj’s in spe

Hoe lekker is het als je op een feestje degene bent die de fijnste plaatjes draait? Op Soofos vind je niet alleen een cursus die je leert om muziek te mixen, maar ook verschillende cursussen die je gaan leren hoe je aan je dj-carriere werkt. Check ook onze blog over hoe je dj kunt worden met allerlei handige tips en tricks!

Cursus om piano te leren spelen

Hoe romantisch is het als je daadwerkelijk piano kunt spelen? Om het snel onder de knie te krijgen, zonder een strenge pianodocent in huis te halen, kun je deze online cursus piano spelen volgen. Je leert maar liefst 20 liedjes spelen op je piano of keyboard. Daar houd je jezelf wel even zoet mee!

Cursussen om je zangtalent te ontwikkelen

Komt er bij jou af en toe een noot uit waar ze bij The Voice meteen van zouden omdraaien? Weet je alleen niet hoe je constant beter kunt zingen, en hoe je je stem kunt gebruiken zonder de dag daarna te klinken als een oude auto? Met een zangcursus van echte professionals zing jij binnenkort net zo mooi buiten de douche!

Cursus voor wie droomt van drummen

Drummen is niet voor iedereen weggelegd, maar man, wat kan het lekker zijn. Heb jij genoeg ruimte thuis en buren die niet meer zo goed horen? Check dan deze cursus drummen voor beginners!

Ga jouw dromen waarmaken met een muziekcursus van Soofos!

Artikel uit de categorie:
Muziek

1 Reacties op "Dj of drums? Cursussen voor de echte muziekliefhebbers"

  1. Ik zou graag een vioolcursus willen volgen.

Geef een reactie op dit artikel

Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
soofos plus cursussen op laptop
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.