Dj of drums? Cursussen voor de echte muziekliefhebbers

Zie jij soms iemand op het station die piano spelen en denk je ”goh, kon ik dat maar?”. Goed nieuws: ook deze persoon is hoogstwaarschijnlijk niet geboren met de vaardigheid om noten te lezen en een instrument te kunnen spelen.

Wil je op je eigen tempo het ritme van de muziek te pakken krijgen? Met deze online cursussen leer jij op een leuke manier je nieuwe favoriete instrument spelen.

Cursussen voor dj’s in spe

Hoe lekker is het als je op een feestje degene bent die de fijnste plaatjes draait? Op Soofos vind je niet alleen een cursus die je leert om muziek te mixen, maar ook verschillende cursussen die je gaan leren hoe je aan je dj-carriere werkt. Check ook onze blog over hoe je dj kunt worden met allerlei handige tips en tricks!

Cursus om piano te leren spelen

Hoe romantisch is het als je daadwerkelijk piano kunt spelen? Om het snel onder de knie te krijgen, zonder een strenge pianodocent in huis te halen, kun je deze online cursus piano spelen volgen. Je leert maar liefst 20 liedjes spelen op je piano of keyboard. Daar houd je jezelf wel even zoet mee!

Cursussen om je zangtalent te ontwikkelen

Komt er bij jou af en toe een noot uit waar ze bij The Voice meteen van zouden omdraaien? Weet je alleen niet hoe je constant beter kunt zingen, en hoe je je stem kunt gebruiken zonder de dag daarna te klinken als een oude auto? Met een zangcursus van echte professionals zing jij binnenkort net zo mooi buiten de douche!

Cursus voor wie droomt van drummen

Drummen is niet voor iedereen weggelegd, maar man, wat kan het lekker zijn. Heb jij genoeg ruimte thuis en buren die niet meer zo goed horen? Check dan deze cursus drummen voor beginners!

Ga jouw dromen waarmaken met een muziekcursus van Soofos!

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
Krijg de beste Learning & Development tips in jouw inbox
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.