Online DJ Cursus voor Beginners

Bart Fellinger · 3 Februari 2022
Heb jij altijd al vol bewondering gekeken naar DJ's als Armin van Buuren, DJ Hardwell en Nicky Romero? Ook jij kan leren om zo te draaien! Om goed te worden in het DJ-vak heb je een gevoel voor ritme en een grote passie voor muziek nodig. Maar, met alleen liefde voor muziek en passie kom je er niet. Je moet natuurlijk ook de skills bezitten die nodig zijn om te draaien als een succesvolle DJ. Deze skills leer je in deze online dj cursus.
 • 7 Lessen
 • 31min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over het mixen van muziek.
 • De geheimen van de grote diskjockeys kennen.
 • Leer de tools kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Wat leer je in deze online DJ cursus?

In deze online DJ cursus maak je kennis met de basis van het DJ-vak. Je leert onder andere hoe je nummers moet cue’en en afspelen en hoe je een mengpaneel binnen Traktor Pro gebruikt. En heb je altijd al willen weten hoe harmonisch mixen in elkaar steekt of hoe je loops en effecten toepast? Geen zorgen, in deze online cursus leer je dat namelijk allemaal! De cursus is op zo’n manier samengesteld dat het voor iedereen mogelijk is te leren DJ’en, dus voor zowel beginners als mensen met ervaring binnen de muziekwereld. De cursus is volledig online en daardoor kun je in je eigen tempo leren. Je kunt de video’s onbeperkt terugkijken, mocht je bijvoorbeeld even je geheugen willen opfrissen. Dankzij professionele HD-video’s krijg jij stap voor stap de basis van het DJ’en onder de knie.

Wat heb je nodig om aan de slag te gaan?

Om te beginnen met deze cursus hoef je geen dure apparatuur aan te schaffen. Een laptop of pc is daardoor bij de online DJ-school al voldoende om de eerste stappen als te zetten. Hierdoor is deze online cursus toegankelijk voor iedereen. Niemand houdt je nu nog tegen om je droom waar te maken! Maak van jouw eigen laptop of pc een DJ-school, zodat je altijd en overal aan de slag kan met jouw DJ-lessen. Geen workshops op locatie meer, maar gewoon een online workshop die je thuis, onderweg of in het park kan volgen.

Wat leer je tijdens de Online DJ Cursus:

 Nummers Cue’en en afspelen.

 De opbouw binnen de dancemuziek.

 Hoe je het mengpaneel binnen Traktor Pro gebruikt.

 Nummers aan elkaar mixen.

 Beatmatchen.

 Harmonisch mixen.

 Loops en effecten toe passen tijdens het mixen.

 Een mix opbouwen.

 Hoe je een demo opneemt en verspreid.

 Hoe je DJ-apparatuur gebruikt.

Over de instructeur

Bart is een online marketeer met een passie voor zoekmachine optimalisatie en marketing (SEO en SEA). Maar daarnaast is Bart ook erg gepassioneerd van DJ-en. Daarom heeft hij in 2012 zijn eigen online DJ school opgezet. Deze online video cursus is ook op Soofos te volgen en leert je stap voor stap en op je eigen tempo hoe jij een DJ wordt.

Beoordelingen

3.6 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Best aardig om mee te starten. Had niet door dat dit aan specifiek programma gekoppeld was (traktor) dus vond niet alle info bruikbaar helaas.

 2. Leuke cursus je leert Traktor Pro 3 kennen.

  Vind hem wel een beetje kort.

 3. Video`s enkele keren moeten herstarten om dat ik al helemaal op ging in de muziek die als voorbeeld word gegeven. Hoewel duidelijk staat aangegeven dat cursus 31 minuten duurt heb ik nog maar het idee dat ik net mijn sneakers heb aangetrokken en kalmpjes aan begin warm te lopen. Ik wil graag meer leren. Zoals het creëren van mijn eigen beats en uiteindelijk ook het mixen van eigen beats.

  Verder heldere overzichtelijke cursus.

 4. Kort en krachtige basiscursus met duidelijke video’s. Daardoor erg toegankelijk.

Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €29.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 108 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.