Ontmoet onze online instructeurs: Angeline maakt je wegwijs in Moneybird

Ondernemers die andere ondernemers helpen: dat is wat we graag zien! Als zelfstandig ondernemer of eenpitter heb je heel wat balletjes hoog te houden. Dat vraagt om een breed pakket van vaardigheden. De een beheerst dit, de ander dat. Angeline is zo’n ondernemer die haar kennis graag deelt met anderen. Worden we allemaal beter van! Tijd om kennis te maken.

Een echte kenner van financiën

Voordat Angeline als zelfstandig ondernemer aan de slag ging, werkte ze 16 jaar lang in loondienst in de financiële wereld. De helft daarvan bracht ze door als assistent accountant. Nu werkt ze als zelfstandig adviseur en is ze de brug tussen ondernemers en boekhouders.

Wat houdt dat in? Ze helpt ondernemers bij het zelfstandig bijhouden van hun boekhouding in Moneybird. In dat programma is zij een echte expert. Moneybird is een populair online boekhoudpakket waarin je zelf je eigen administratie kunt bijhouden. 

Angeline gebruikt het programma al sinds 2010 en kent het dan ook door en daar. Haar ervaringen en tips deelt ze nu met anderen in adviesgesprekken en cursussen!

‘’Sinds 2010 maak ik gebruik van Moneybird, dat toentertijd alleen een facturatiepakket was. In 2016 werd Moneybird een compleet boekhoudpakket en werd ik één van de eerste vijf Moneybird Adviseurs.’’

Van YouTube naar cursussen

Voordat ze haar kennis in een cursus verkocht, gaf Angeline het gratis weg. ‘’In 2017 ben ik gestart met YouTube tutorials over Moneybird. Dit kanaal wordt enthousiast ontvangen en daarom heb ik besloten om videolessen te gaan maken.‘’

Ze gaf al vaker 1-op-1-trainingen. Haar kennis van videos, lesgeven en uiteraard boekhouden komt perfect samen in Soofos. ‘’Ik was op zoek naar een platform waar ik de cursussen gemakkelijk kan aanbieden, zonder het wiel zelf opnieuw te hoeven uitvinden.’’

Angeline wil boekhouden leuk en simpel maken voor ondernemers. Want waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Haar motto:

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough

Albert Einstein

Het maken van de cursus

‘’Iedereen zegt het en het is ook echt waar: het kost enorm veel tijd en het is super spannend hoe het wordt ontvangen zodra een cursus online staat.’’ Gelukkig vond Angeline Soofos wel makkelijk in gebruik. ‘’Zeker als je zelf al wat ervaring hebt met een platform zoals WordPress, maar ook zonder is het niet ingewikkeld.’’

‘’Het maken van de cursus heeft lang geduurd. Steeds blijf je aanpassingen maken, ben je toch nog niet tevreden. En Moneybird heeft met regelmaat updates, waardoor je het gevoel kunt hebben dat je steeds maar achter de feiten blijft aanlopen. Ik heb ervan geleerd om de cursussen in kleinere brokjes aan te bieden, zodat je eerder online kunt gaan.’’ Slimme zet, Angeline! Zo maakte ze bijvoorbeeld een aparte cursus over de kilometervergoeding in Moneybird.

Ben jij ondernemer of ga je die stap zetten, en wil je zelf grip krijgen op je boekhouding? Check dan hier de cursus van Angeline!

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.