Leer drummen met onze online cursussen - Ontdek de beste technieken en word een professionele drummer

Leer drummen en ontdek diverse drumtechnieken en ritmes met onze cursussen op Soofos. Geschikt voor beginners en gevorderden. Start vandaag nog!

Gerelateerd

Drummen

Drummen voor beginners - Online leren

Wil je graag leren drummen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan om jou de basis van het drummen bij te brengen. Of je nu nog nooit een drumstok hebt vastgehouden of al een beetje ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen!

Leer de basis drumtechnieken

In onze drumcursussen leer je niet alleen de basisprincipes van het drummen, maar ook verschillende drumtechnieken. Onze ervaren drumdocenten nemen je stap voor stap mee in de wereld van het drummen. Ze leren je hoe je de drumstokken moet vasthouden, hoe je verschillende klanken uit het drumstel kunt halen en hoe je de juiste techniek gebruikt om ritmes te spelen.

Ontwikkel je eigen drumritmes

Naast het leren van de basis drumtechnieken, leer je ook hoe je je eigen drumritmes kunt ontwikkelen. Onze cursussen bieden een combinatie van theorie en praktijk, zodat je niet alleen leert hoe je bestaande ritmes kunt spelen, maar ook hoe je zelf creatieve en unieke ritmes kunt bedenken. Of je nu geïnteresseerd bent in rock, jazz, funk of andere muziekstijlen, onze cursussen helpen je om je drumvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wil je graag starten met een cursus drummen? Meld je dan aan voor een abonnement op Soofos Plus en volg onze cursussen helemaal gratis! Met Soofos Plus heb je toegang tot al onze cursussen, inclusief de drumcursussen. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het leren van drummen. Wie weet sta jij binnenkort wel achter je eigen drumstel en speel je de sterren van de hemel!

Deze instructeurs geven les over Drummen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →